Skip to content
Leolux Mara Eetkamerstoel
Leolux Mara Eetkamerstoel
Vanaf 995.-
Vergroten
  • Leolux Mara Eetkamerstoel
1/14
Item 1 of 14

Leolux Mara Eetkamerstoel

Vanaf 995.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Eijerkamp vertelt over Leolux Mara Eetkamerstoel

Leolux Mara eetkamerstoel is ontworpen door Industrieel ontwerper Christian Werner (1959). Typerend voor zijn ontwerpen zijn de rondingen van de zitkuip en de lichte nonchalance van de bekleding. Daarnaast is de eetkamerfauteuil voorzien van een verfijnde afwerking zoals de zadelsteek en dubbele naadsteek. Bijzonder detail: de armleuningen die zich subtiel naar buiten vormen.

Mogelijkheden
Mara is naar wens te bekleden in diverse leer- en stofsoorten, daarnaast is er keuze voor een duo-stoffering. Voor het onderstel keuze uit de Palo (massief eiken poten), Outline (frame met trapezium-vorm), Cruz (draaivoet) en Twist (draaivoet met wielen). Onderstel Palo is leverbaar in massief eiken in alle Leolux eiken olie- of beitskleuren, Outline is leverbaar in verchroomd en optioneel in alle epoxykleuren en de uitvoeringen Cruz en Twist zijn leverbaar in alle epoxykleuren.

Kom proef zitten op de Mara eetkamerstoel van Leolux in onze Leolux Select Stores!