Skip to content
Harvink Splinter Eetkamerstoel
Harvink Splinter Eetkamerstoel
Vanaf 690.-
Vergroten
  • Harvink Splinter Eetkamerstoel
1/7
Item 1 of 7

Harvink Splinter Eetkamerstoel

Vanaf 690.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 6-8 weken

Eijerkamp vertelt over Harvink Splinter Eetkamerstoel

De Harvink Splinter eetkamerstoel is een designstoel die wordt geproduceerd door het Nederlandse meubelmerk Harvink.  De Splinter eetkamerstoel heeft een modern en minimalistisch design. Het frame is gemaakt van hoogwaardig metaal, zoals roestvrij staal of gepoedercoat staal, wat zorgt voor stevigheid en duurzaamheid. De stoel heeft een strakke en slanke uitstraling, met rechte lijnen en een minimalistische vormgeving.

Wat de Splinter eetkamerstoel onderscheidt, is het unieke zitsysteem. De zitting en rugleuning van de stoel zijn namelijk bevestigd aan het frame met behulp van een ingenieus kliksysteem. Hierdoor lijken de zit- en rugvlakken als het ware "gespleten" van het frame, vandaar de naam "Splinter". Dit geeft de stoel een opvallend en speels uiterlijk. Dit meubel is in meerdere bekledingsmaterialen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Harvink Splinter Eetkamerstoel
Harvink Splinter Eetkamerstoel