Skip to content
Harvink Flink Zitbank
Harvink Flink Zitbank
Vanaf 3000.-
Vergroten
  • Harvink Flink Zitbank
1/6
Item 1 of 6

Harvink Flink Zitbank

Vanaf 3000.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Eijerkamp vertelt over Harvink Flink Zitbank

Laat je adviseren over de Harvink Flink bank in onze Harvink studio en stel samen met onze adviseurs het ideale model samen voor jouw interieur!

Comfortabele bank met een uitgesproken frame, kenmerkend voor de meubelen van Harvink. Een creatie van ontwerper Martin Haksteen, ruim 20 jaar betrokken bij de ontwerpen van Harvink en winnaar van diverse awards zoals Meubel van het jaar en Market for good Design. Bijzonder aan de Flink bank zijn de brede armleuningen die enkel door middel van het frame met de bank in verbinding staan.

Mogelijkheden
Flink van Harvink is leverbaar als fauteuil, loveseat, 2-zits, 2,5-zits, 3-zits, 3,5-zits en als losse elementen voor het creëren van een hoekbank naar wens. Voor de afneembare bekleding is er keuze uit diverse hoogwaardige leersoorten, Harvink stoffen en de Ploeg of Kvadrat stoffen. Daarnaast is de zithoogte naar wens aan te passen. Het onderstel wordt standaard vervaardigd uit poedercoat en is mogelijk in diverse poedercoat kleuren. 
Harvink Flink Zitbank
Harvink Flink Zitbank
Dit vind je ook leuk Vergelijkbare artikelen
Dit vind je ook leuk Vergelijkbare artikelen