Skip to content

Harvink bij eijerkamp

Nu tot 255.- voordeel op geselecteerde Harvink collectie in onze winkels. Met interieuradvies van onze merkexperts.

Harvink Eijerkamp
Filteren Filter & Sorteer
 • categorie 0
 • kleur 0
  • Toon alle opties
   Toon minder opties
 • materiaal 0
  • Toon alle opties
   Toon minder opties
 • Armleuning 0
 • vorm 0
 • prijs 0
 • type 0
 • acties 0
Meer filters
Minder filters
Sorteren op: Sorteren op Aanbevolen

Harvink

Harvink staat bekend om de eigenzinnige en met de hand geproduceerde designs van de beste kwaliteit. Een Harvink bank, fauteuil of tafel is altijd een 100% Hollands fabrikaat, om duurzaamheid en eerlijke prijzen te waarborgen. Bekijk een geselecteerde collectie online of stel uw Harvink meubel samen bij Eijerkamp Zutphen en Veenendaal.

Harvink design meubelen

De design meubelen van Harvink zijn eigenzinnig, origineel en met passie ontworpen. De Harvink collectie bestaat uit prachtige design banken, fauteuils, stoelen, eetkamertafels, hockers en salontafel. De Harvink design collectie kenmerkt zich door de van buitenaf zichtbare metalen of houten frameconstructie die functioneel in alle ontwerpen is geïntegreerd. Bij Eijerkamp presenteren wij op stijlvolle wijze de prachtige meubelcollectie van Harvink. Bent u benieuwd naar de prachtige constructies, de fijne leder- en stofsoorten en wilt u het comfort van een Harvink zitmeubel zelf ervaren? Dan nodigen wij u graag uit op onze Harvink showroom bij Eijerkamp in Veenendaal of Zutphen. Bekijk ook vast een deel van de collectie online op de Eijerkamp website.

Harvink: eigenwijs design

Harvink staat voor eigenwijs design. Uitgangspunt bij elk nieuw te ontwerpen design meubel is de zichtbare (metalen) frameconstructie. Vanuit deze gedachte streeft Harvink naar originele en herkenbare designmeubelen voor mensen met een eigenzinnige smaak. Bij de ontwikkeling van de design meubelcollectie betrekt Harvink diverse topontwerpers. Harvink werkt onder meer nauw samen met ontwerper Martin Haksteen. Het resultaat is opmerkelijke design meubelen waarbij heldere vormen en eerlijk materiaalgebruik centraal staan.

Harvink zichtbaar frame

Zoals gezegd: de meubelen van Harvink herken je aan de zichtbare frameconstructie. Deze constructie is van hout of verchroomd metaal en zorgt voor een tijdloze, moderne uitstraling. Binnen deze signatuur zijn veel variaties mogelijk: rechttoe, rechtaan, plat, rond of ovaal, verend, gebogen, gelast of geschroefd. Het is allemaal zichtbaar aan de buitenkant van ieder Harvink design meubel. Harvink Splinter, ontworpen door Martin Haksteen is een prachtig vormgegeven fauteuil met een zichtbaar houten frame, in diverse uitvoeringen mogelijk.

Harvink stoffen en ledersoorten

Op het frame worden comfortelementen, armleggers en de stoffering aangebracht. De stoffering krijgt een nonchalant karakter doordat de kernen zijn afgedekt met gebonden dacron vezels. De stoffen zijn slijtvast, hebben een onderscheidend vermogen, lichtechtheid, een prachtige samenstelling en een goede touch en feel. Harvink stoffeert haar meubelen met een afritsbare bekleding. Dit is praktisch met het oog op reinigen én vernieuwen. In veel gevallen is het namelijk mogelijk de meubels te laten herstofferen. Naast een prachtige stoffencollectie biedt Harvink ook een mooie ledercollectie. Harvink leer is een gepolijste semi-aniline (leer voorzien van een lichte beschermlaag) met een natuurlijke, fijne print. Prima voor intensief gebruik.

Ultiem zitcomfort

Bij Harvink weet je zeker dat alle banken en fauteuils goed zitten. Dat komt door het ontwerp maar ook door het gebruik van de hoogwaardige koudschuimen voor de vulling van de zitmeubelen. U ziet het niet, maar voelt het wel. Koudschuim volgt namelijk als geen ander vulmateriaal de contouren van uw lichaam ondersteunt het perfect en garandeert jarenlang zitcomfort.

Over Harvink

Harvink is een eigentijds bedrijf met een historie die teruggaat tot 1947. In dat jaar startte Hermanus Vink startte Meubelfabriek M. Vink & Zn wat gespecialiseerd was in eiken, teak, palissander en wengé meubelen. Het meubelbedrijf werd in 1985 overgenomen door zijn zonen Harry en Harm Vink. In 1985 werd de naam Harvink geïntroduceerd en kreeg de collectie een unieke en herkenbare signatuur. In 2006 werd Harvink Collection overgenomen door Sander Prinsen en Alette Trompetter. Prinsen en Trompetter volgen de ingeslagen weg en dat bepaalt tot op heden de koers van Harvink.

Lees meer