Skip to content

Dutch Design bij Eijerkamp

Dutch Design is wereldberoemd en dat is niet voor niets: kwaliteit en oog voor detail staan hoog in het vaandel bij meubelen van Hollandse bodem. Niet alleen esthetisch is Dutch Design een aanwinst, ook wie op zoek is naar functionaliteit en subliem comfort kan zijn hart ophalen aan de collecties van Nederlandse designmerken.

Marloes Peters Creative Director Eijerkamp
Dutch design

Dutch Design met 'n gedurfde handtekening

Dutch Design staat wereldwijd bekend om zijn vooruitstrevende, conceptuele ontwerpen met een speelse twist. Een gedurfde handtekening is onmiskenbaar voor ontwerpen van Nederlandse bodem. Denk aan niet-alledaagse vormen, intrigerende materiaalcombinaties en speelse, heldere kleurencombinaties. Natuurlijk altijd passend te maken bij de persoonlijke woonwensen: Dutch Design iconen zijn te personaliseren met de keuze uit tal van hoogwaardige materialen, rijke stoffen en prachtige leersoorten in een breed palet van kleuren. Zo is ieder designmeubel altijd uniek.

Dutch design

(H)eerlijk dichtbij Vervaardigd in Nederland

Dutch Design wordt vervaardigd uit liefde voor design en met oog voor detail. Om streng toe te zien op de hoogste kwaliteitsstandaard, en met oog voor een goede toekomst van de wereld om ons heen, worden Nederlandse designmeubelen zoveel mogelijk dichtbij huis geproduceerd. Lokale productie zit in het DNA van gerenommeerde designmerken als Artifort, Leolux, Pode, Auping, Montis  en Arco. Door middel van hoogwaardig vakmanschap en met gebruik van eerlijke, duurzame materialen worden Dutch Design meubelen met de hand gemaakt. Dat resulteert in een tijdloos designitem van de hoogste kwaliteit waar je jarenlang plezier van hebt.

Dutch design
Dutch design
Dutch design

Dutch design

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Meer Dutch Design? Bezoek onze woonwinkels!

Ontdek een grote collectie Dutch Design van toonaangevende merken als Artifort, Leolux, Pode, Auping, Montis, Label en Design on Stock bij Eijerkamp in Zutphen en Veenendaal. Onze merkenexperts en interieuradviseurs staan voor je klaar om jouw ideale designmeubel samen te stellen.

winkels & openingstijden ontdek alle woonstijlen
Dutch Design Eijerkamp