Skip to content
Harvink De Kaap Fauteuil
Harvink De Kaap Fauteuil
Vanaf 1870.-
Vergroten
  • Harvink De Kaap Fauteuil
1/9
Item 1 of 9

Harvink De Kaap Fauteuil

Vanaf 1870.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Actie Tot 205.- voordeel Harvink Club Relax

Profiteer nu tot 210.- voordeel bij aankoop van Harvink de Kaap of Club Relax fauteuil met bijpassende hocker.

Bijvoorbeeld de Kaap met bijpassende hocker in stofgroep A nu van 2100.- voor 1890.-.

Persoonlijk interieuradvies Eijerkamp

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

Adres & openingstijden

Eijerkamp vertelt over Harvink De Kaap Fauteuil

Fauteuil De Kaap van Harvink is een creatie van industrieel designer Martin Haksteen. Zijn ontwerpen worden met de hand geproduceerd en zijn een tikje eigenzinnig, daarnaast is hij van begin tot het eind nauw betrokken bij het ontwerp. Martin Haksteen is inmiddels alweer meer dan 20 jaar betrokken bij Harvink als belangrijkste meubelontwerpers.Met zijn pure klassieke vorm is De Kaap een ware eyecatcher in het interieur. De fauteuil kan perfect in het midden van de ruimte geplaatst worden, door bijzondere en opvallende achterzijde. Daarnaast draait u De Kaap eenvoudig 360 graden rond.

Mogelijkheden

De Kaap is leverbaar in diverse prachtige leersoorten en rijke stoffen, zoals Kvadrat en dePloeg. Voor de kuip heeft u keuze uit Amerikaans noten of Eiken zwart gebeitst met een frame in geschuurd chroom of staal. Een verhoogd frame is mogelijk tegen een meerprijs, daarnaast heeft u keuze uit diverse lakkleuren en aluminium. Shop fauteuil Harvink De Kaap online!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1607109
Breedte 82 cm
Hoogte 90 cm
Diepte 86 cm
Materiaal Stof
Kleur bruin
Merk Harvink
Woonstijl  Retro
Barcode 9900000406714
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer