Skip to content
Harvink Splinter Salontafel
Harvink Splinter Salontafel
Vanaf 1055.-
Vergroten
  • Harvink Splinter Salontafel
1/2
Item 1 of 2

Harvink Splinter Salontafel

Vanaf 1055.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Harvink Splinter Salontafel

Salontafel Splinter van Harvink is een strak vormgegeven tafel dat prima past in een eigentijds interieur. Het unieke aan deze salontafel is het feit dat jij de ontwerper bent. Je kunt het meubel precies vormgeven zoals je wilt. Zo kunt je de afmetingen bepalen, maar ook de lades of deuren. Jij kunt de tafel geheel afstemmen op de rest van jouw interieur!

Vraag een offerte aan van salontafel Splinter van Harvink en ontdek de mogelijkheden!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1434579
Breedte 81 cm
Hoogte 33 cm
Diepte 86 cm
Materiaal Hout
Kleur Bruin
Merk Harvink
Woonstijl Retro
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer