Skip to content
Linteloo Cup Of Tea Salontafel
Linteloo Cup Of Tea Salontafel
Vanaf 737.-
Vergroten
  • Linteloo Cup Of Tea Salontafel
1/1
Item 1 of 1

Linteloo Cup Of Tea Salontafel

Vanaf 737.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Linteloo Cup Of Tea Salontafel

Linteloo bijzettafel Cup of Tea is ideaal om zo bij een bank aan te schuiven. Handig voor de afstandbediening, de televisiegids of zoals de naam al aangeeft een kopje thee. Bankzitten wordt zo nog comfortabeler. Bijzettafel Cup of Tea is in diverse kleuren leverbaar.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1305213
Breedte 45 cm
Hoogte 51 cm
Diepte 29 cm
Materiaal Eiken
Kleur bruin
Merk Linteloo
Woonstijl Design
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer