Skip to content
Treku Gau Salontafel
Treku Gau Salontafel
Vanaf 744.-
Vergroten
  • Treku Gau Salontafel
1/10
Item 1 of 10

Treku Gau Salontafel

Vanaf 744.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Treku Gau Salontafel

Salontafel Gau van Treku: simplistisch doch elegant. Geïnspireerd op de filosofie van Mies van der Rohe: less is more. De serie tafels is ontworpen door designers Ibon Arrizabalaga en Silvia Ceñal en uiterst veelzijdig in keuzemogelijkheden. De slanke poten van de Gau tafel ondersteunen het blad moeiteloos en lopen prachtig over in de ring die het tafelblad lijkt te omarmen. Optioneel is Gau uit te voeren met een gedeeltelijk verhoogde rand.

Naast getoonde uitvoering is de Gau salontafel van Treku verkrijgbaar in diverse andere diameters, hoogtes en kleur- en materiaal afwerkingen. Ontdek de mogelijkheden van dit veelzijdige design in onze woonwinkels!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1645236
Diameter 85 cm
Hoogte 30 cm
Vorm Rond
Materiaal Eiken
Kleur Oak Fume, Graphite
Kleur onderstel Graphite
Kleur tafelblad Oak Fume
Merk Treku
Woonstijl  Design
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer

Meer van dit merk Treku Meer van dit merk
Bekijk alles van Treku