Skip to content
Eijerkamp Collectie Fender Salontafel
Eijerkamp Collectie Fender Salontafel
Vergroten
  • Eijerkamp Collectie Fender Salontafel
1/10
Item 1 of 10

Eijerkamp Collectie Fender Salontafel

Levertijd: meer dan 12 weken
Meer mogelijkheden
Het getoonde meubel is online te bestellen. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Interieuradvies

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Eijerkamp Collectie Fender Salontafel

Salontafel Fender uit de Eijerkamp Collectie is anders dan anders en laat zich kenmerken door het opvallende ovaalvormige blad. Het tafelblad is vervaardigd uit eikenhout en heeft een diepbruine kleur. Een rank, zwartmetalen onderstel draagt het blad. Fender is tevens verkrijgbaar met een blad van luxueus marmer in de kleur grijs. De Fender salontafels zijn exclusief bij Eijerkamp verkrijgbaar, shop deze daarom online of kom langs in een van onze woonwinkels in Zutphen & Veenendaal!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1621883
Breedte 40 cm
Hoogte 27.5 cm
Lengte 140 cm
Vorm Ovaal
Materiaal Eikenhout
Materiaal tafelblad Hout
Kleur Smoked Brown
Kleur onderstel Zwart
Kleur tafelblad Bruin
Merk Eijerkamp Collectie
Woonstijl  Modern
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer