Skip to content
Eijerkamp Collectie Fender Hoekbank
Eijerkamp Collectie Fender Hoekbank
Vanaf 3729.-
Vergroten
  • Eijerkamp Collectie Fender Hoekbank
1/15
Item 1 of 15

Eijerkamp Collectie Fender Hoekbank

Vanaf 3729.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Eijerkamp Collectie Fender Hoekbank

Kom tot rust op bank Fender! Dit moderne zitmeubel wordt gekenmerkt door zijn comfortabele en luchtige uitstraling. Deze veelzijdige elementenbank staat op een rank zwart onderstel en is volledig naar wens samen te stellen met de keuze uit diverse elementen in verschillende stof- en leersoorten. Natuurlijk in een kleur naar keuze. Zo past bank Fender altijd in jouw interieur !Ontdek de mogelijkheden en ervaar het comfort van bank Fender in onze woonwinkels in Zutphen & Veenendaal. Onze adviseurs helpen je graag!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1614998
Breedte 180 cm
Hoogte 69 cm
Diepte 100 cm
Materiaal Stof
Kleur groen
Merk Eijerkamp Collectie
Woonstijl Modern
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer