Skip to content
Eijerkamp Collectie Fender Salontafel
Eijerkamp Collectie Fender Salontafel
Vergroten
  • Eijerkamp Collectie Fender Salontafel
1/10
Item 1 of 10

Eijerkamp Collectie Fender Salontafel

Levertijd: meer dan 12 weken
Meer mogelijkheden
Het getoonde meubel is online te bestellen. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
persoonlijk interieuradvies

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Eijerkamp Collectie Fender Salontafel

Maak een statement in je interieur met salontafel Fender uit de Eijerkamp Collectie! De tafel heeft een blad met een ovalen vorm en is vervaardigd uit marmer in een grijze kleur. Het materiaal geeft door zijn natuurlijke glans een luxueuze en elegante uitstraling aan je zithoek. Het blad wordt gedragen door een rank frame van zwart metaal. Fender is tevens verkrijgbaar met een blad van hout. De tafels zijn exclusief bij Eijerkamp verkrijgbaar, shop deze daarom online of kom langs in een van onze woonwinkels in Zutphen & Veenendaal!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1621882
Breedte 40 cm
Hoogte 27 cm
Lengte 140 cm
Vorm Ovaal
Materiaal Marmer
Materiaal tafelblad Marmer
Kleur Marron
Kleur onderstel Zwart
Kleur tafelblad Marron
Merk Eijerkamp Collectie
Woonstijl Modern
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer