Skip to content

Treku bij eijerkamp

Ontdek de complete Treku collectie in onze winkels. Met interieuradvies van onze merk experts.

Treku eijerkamp
Filteren Filter & Sorteer
Meer filters
Minder filters
Sorteren op: Sorteren op Aanbevolen

Treku

Meubels van Treku zijn verfijnd, tijdloos en uiterst elegant. De kasten en andere items uit de collectie zijn stuk voor stuk ontworpen door gerenommeerde designers en voorzien van een hoogwaardige afwerking. Een scala aan mogelijkheden maakt het mogelijk de meubels naar wens samen te stellen. Ontdek de veelzijdige designmeubelen van Treku in onze winkels in Zutphen en Veenendaal.

Treku: vooruitstrevend design

Treku: een meubelmerk dat in 1947 is opgericht in het Spaanse Zarautz door meubelmaker Jesús Aldabaldetrecu (1911). Een logische keuze daar deze uithoek van het Spaanse Baskenland een rijke geschiedenis kent in meubelmakerij en houtbewerking. Vandaag de dag ontwikkelt het vooruitstrevende familiebedrijf, in combinatie met gerenommeerde ontwerpers, hoogwaardige collecties designkasten welke interieurs wereldwijd van stijlvolle opbergruimte voorzien.

Treku kasten: tijdloos en veelzijdig

De collectie kasten van Treku is tijdloos, kwalitatief hoogwaardig en verrassend veelzijdig. Een breed scala aan mogelijkheden maakt het mogelijk een Treku kast samen te stellen die volledig aansluit op de persoonlijke opbergwensen. Zoals Lauki: een serie ranke opbergkasten welke zijn uit te voeren in verschillende samenstellingen. Van volledig gesloten wandmeubel voorzien van deuren en lades tot een combinatie met open en gesloten elementen in verscheidene kleurafwerkingen.

Meer solide, maar even veelzijdig is Treku kast Kai: van open tot functioneel en van sober tot kleurrijk. Dit kastenprogramma kent tal van uitvoeringsmogelijkheden in afmetingen en elementen en is tevens uit te voeren in verscheidene hoogwaardige materialen als massief hout, vilt en marmer. Zo ontstaat een inspirerende compositie van kleuren, materialen en volumes.

Treku Aura dressoir

Een van de meest bekende kasten van Treku is het Aura opbergmeubel. Een elegant vormgegeven kast die wordt gekenmerkt door zijn Scandinavische karakter en, net als de Kai en Lauki kasten van Treku, tal van mogelijkheden kent in afmeting, samenstelling en afwerking. Het ranke metalen of houten onderstel biedt ondersteuning aan open en gesloten elementen die naar eigen inzicht gecombineerd kunnen worden in volume, kleur en materiaal.

Ontdek de collectie Treku kasten in onze woonwinkels in Zutphen & Veenendaal.

Lees meer