Skip to content
Harvink Forum Zitbank
Harvink Forum Zitbank
Vanaf 2810.-
Vergroten
  • Harvink Forum Zitbank
1/5
Item 1 of 5

Harvink Forum Zitbank

Vanaf 2810.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken
Persoonlijk interieuradvies Eijerkamp

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

Adres & openingstijden

Eijerkamp vertelt over Harvink Forum Zitbank

Zitbank Forum van Harvink is een modern ontwerp van Martin Haksteen, al jaren betrokken bij Harvink en winnaar van diverse awards. De zit- en rugkussens bieden voldoende ondersteuning waardoor de bank een hoog zitcomfort heeft. 

De zitbank is leverbaar in diverse stof- en leersoorten, kleuren en opstellingen. Kom proef zitten en laat u adviseren over de Forum zitbank van Harvink in onze winkels in Zutphen en Veenendaal!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1642050
Breedte 202 cm
Hoogte 78 cm
Diepte 90 cm
Zithoogte 44 cm
Zitdiepte 54 cm
Materiaal Stof
Kleur Groen
Merk Harvink
Woonstijl  Design
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer

Meer uit de Forum serie Bekijk ook Meer uit deze serie