Skip to content
Havee Stone Zitbank
Havee Stone Zitbank
Vanaf 2787.-
Vergroten
  • Havee Stone Zitbank
1/7
Item 1 of 7

Havee Stone Zitbank

Vanaf 2787.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 8-10 weken

Eijerkamp vertelt over Havee Stone Zitbank

De Stone bank van Havee is vormgegeven met strakke lijnen en vormen. Bijzondere details zoals de armleuningen die lijken te zweven en het opvallende onderstel geven de zitbank een unieke uitstraling. Stone is functioneel en van puur vakmanschap, doordat de fabricatie van de meubelen in eigen land plaatsvindt.

Getoond model is uitgevoerd in de exclusief voor Eijerkamp verkregen stof Austin Winter Moss. De Stone bank is tevens leverbaar in diverse kwaliteit stoffen en leder. De bank is standaard voorzien van een chromen onderstel, met een optie op een mat chroom of zwart frame. Daarnaast is er keuze uit diverse uitvoeringen een fauteuil, loveseat, 2-zits, 2, 5-zits, 3-zits en een 3, 5-zitsbank. Voorzie de bank optioneel van hoofdsteunen, voor extra comfort. Ervaar het comfort van de Stone bank van Havee in onze winkels en kom proef zitten!

Havee Stone Zitbank
Havee Stone Zitbank