Skip to content
Artifort Mare Zitbank
Artifort Mare Zitbank
Vanaf 3043.-
Vergroten
  • Artifort Mare Zitbank
1/14
Item 1 of 14

Artifort Mare Zitbank

Vanaf 3043.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Eijerkamp vertelt over Artifort Mare Zitbank

Ultiem comfort bieden: het uitgangspunt van Artifort bank Mare. Ontwerper René Holten staat bekend om praktische meubelontwerpen, passend bij trends en uitgegroeid tot echte designklassiekers, zoals de modellen Shark en Libel. 

Mare kenmerkt zich door de subtiele inkeping in het midden van de zitting. Ondersteund door de ranke sledevoet die doorloopt tot in de voorzijde van het zitmeubel. 

De vaste zit- en rugkussens geven de bank een strak uiterlijk. Hierdoor biedt de Mare collectie een ruimtelijk en elegant aanbod, van compacte 2-zitsbank tot ruime lounge opstelling. Artifort biedt keuze uit tal van stof- en leersoorten bekleding. Standaard wordt het onderstel afgewerkt in poedercoat, optioneel is een gepolijst RVS onderstel mogelijk. Daarnaast kan Mare in verschillende breedtes armleuning worden uitgevoerd. 

Ontdek de vele mogelijkheden van zitbank Mare uit de collectie van Artifort in onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal. Onze adviseurs helpen graag bij het samenstellen van het ideale zitlandschap voor jouw interieur.

Artifort Mare Zitbank
Artifort Mare Zitbank
Meer uit de Mare serie Bekijk ook
Meer uit de Mare serie Bekijk ook