Skip to content
Vergroten
  • EYYE Kuvio Zitbank
1/21
Item 1 of 21

EYYE Kuvio Zitbank

Vanaf 2309.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 8-10 weken

Eijerkamp vertelt over EYYE Kuvio Zitbank

Maak kennis met Kuvio Zitbank van EYYE, een primeur bij Eijerkamp ter ere van het 95-jarig jubileum. Als eerste bij ons verkrijgbaar en nog nergens anders te vinden, introduceren we deze dynamische bank die wordt gekenmerkt door de strakke lijnen en zachte ronde vormen. 

EYYE, een Nederlands designmerk dat bekend staat om zijn innovatieve creaties, brengt met de Kuvio zitbank een ongeëvenaard designmeubel op de markt. Kuvio zitbank is ontworpen door DesignLab21, een onderdeel van de Dutch Quality Group en het brein achter het EYYE merk. Kuvio is een weerspiegeling van vakmanschap en oog voor detail. Met zijn hoogwaardige design en aandacht voor kwaliteit, biedt de bank niet alleen esthetisch genot maar ook subliem zitcomfort. 

Ervaar het beste van Dutch design met de Kuvio Zitbank en geef jouw interieur een eigentijdse en verfijnde uitstraling. Duik in het ultieme zitcomfort en geniet van het dynamische karakter van deze unieke bank. 

Vraag vrijblijvend een offerte voor zitbank Kuvio van EYYE of bezoek onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal.

EYYE Kuvio Zitbank
EYYE Kuvio Zitbank
Meer uit de Kuvio serie Bekijk ook
Meer uit de Kuvio serie Bekijk ook