Skip to content
Vergroten
  • EYYE Etcetera Hoekbank
1/9
Item 1 of 9

EYYE Etcetera Hoekbank

Vanaf 2878.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Eijerkamp vertelt over EYYE Etcetera Hoekbank

Hoekbank Etcetera van EYYE is dé perfecte stadsbank vanwege het bescheiden formaat gecombineerd met de royale uitstraling en het heerlijke zitcomfort. Ontworpen door Studio Foorumi: een design platform waar ontwerpers ervaring op kunnen doen met vakmensen en uiteindelijk een product creëren met liefde en vakkennis. Zo is ook dit elegante bankstel van EYYE tot stand gekomen.

Het ruimtelijke en luchtige effect van het modulaire bankstel Etcetera wordt versterkt doordat het zitmeubel hoog op zijn poten staat. Daarnaast vloeit de rugleuning in een gelijke hoogte door tot in de fijne armleuning, die voorzien is van een subtiele bolling, waardoor u hier heerlijk tegenaan kan leunen. En doordat de comfortabele losse rugkussens naar wens geplaatst kunnen worden, bepaalt u zelf het comfort van de bank!

Mogelijkheden Etcetera bank van EYYE
Verkrijgbaar in 98 uitvoeringen in stof en 18 uitvoeringen in leer, zoals de stoffen Ploegwool, Senna en Milton of de leersoorten Alea en Cera. De Etcetera in leer is voorzien van extra stiknaden. Door het modulaire systeem stelt u naar wens zowel een 3-zitsbank als een hoekbank samen en de rugkussens zijn tevens in diverse afmetingen leverbaar. Tot slot heeft u voor de poten keuze uit 4 verschillende uitvoeringen: Aluminium, Dark, Oak Natural of Oak Dusk.

Ontdek de mogelijkheden van de EYYE Etcetera hoekbank bij Eijerkamp Veenendaal!

EYYE Etcetera Hoekbank
EYYE Etcetera Hoekbank
Meer uit de Etcetera serie Bekijk ook
Meer uit de Etcetera serie Bekijk ook