Skip to content
EYYE Cella Bank
EYYE Cella Bank
Vanaf 1669.-
Vergroten
  • EYYE Cella Bank
1/20
Item 1 of 20

EYYE Cella Bank

Vanaf 1669.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 8-10 weken

Eijerkamp vertelt over EYYE Cella Bank

De EYYE Cella bank kent eindeloze mogelijkheden om een bankstel samen te stellen die precies past bij de persoonlijke interieurwensen: van een compact meubel tot een royaal zitlandschap. Ontworpen door industrieel designer Tom Dissel (1985) die zijn liefde voor design en meubels al van jongs af aan meekreeg van zijn opa. Doordat hij in zijn creaties steeds de grens opzoekt tussen ambacht en industrie, ontstaan er spannende en verrassende ontwerpen.

Cella van EYYE is speels en architectonisch vormgegeven met geraffineerde detaillering, zoals de armleuning die zich om de zitting vouwt en de rugleuning die niet over de volle breedte doorloopt. Doordat de zwarte ronde poten bijna onzichtbaar zijn, lijkt het bankstel te zweven boven de grond en ontstaat er een luchtig effect. Andere bijzondere details: de stiknaad van de elementen die terugkomt in de rugkussens en de extra armlegger die u naar wens op de bank legt, voor een fijne comfortabele plek.

De naam Cella is te verwijzen naar de verschillende cellen waar de modulaire elementenbank uit bestaat en waarmee naar wens kan worden gevarieerd. Niet enkel de losse elementen van de bank zijn uit te voeren in diverse afmetingen en stofsoorten. Ook de bijpassende rugkussens zijn volledig naar wens samen te bekleden.

Ervaar het comfort en ontdek de mogelijkheden van de EYYE Cella bank in onze woonwinkels!

EYYE Cella Bank
EYYE Cella Bank