Skip to content
Montis Enzo Fauteuil
Montis Enzo Fauteuil
Vanaf 2543.-
Vergroten
  • Montis Enzo Fauteuil
1/9
Item 1 of 9

Montis Enzo Fauteuil

Vanaf 2543.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 8-10 weken

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Montis Enzo Fauteuil

Montis Enzo fauteuil is een ontwerp van Geert Koster (1961), afgestudeerd aan de Academie voor Art Minerva en Domus Academie in Milaan. Door de minimale dikte van de romp krijgt de loungestoel een licht design, dat gecombineerd wordt met een zachte afgeronde binnenkant. Enzo is een comfortabele en uitnodigende fauteuil met een fijne hoge rugleuning en kan in diverse interieurs geplaatst worden.

Mogelijkheden Enzo

Enzo is leverbaar in diverse rijke stoffen en prachtig leersoorten. Voor het onderstel heeft u keuze uit de poten in notenhout, matgelakt of Eiken, wit geolied of gebeitst in carbonzwart. Ook kunt u kiezen voor een draaivoet in RVS (geborsteld) in eerder genoemde materialen.

Ontdek de mogelijkheden van de Montis Enzo fauteuil bij Eijerkamp in Zutphen en Veenendaal en laat u deskundig adviseren.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1590611
Breedte 76 cm
Hoogte 97 cm
Diepte 91 cm
Materiaal Stof
Kleur grijs
Merk Montis
Woonstijl Modern
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer