Skip to content
Montis Domino 18 Elementenbank
Montis Domino 18 Elementenbank
Vanaf 8611.-
Vergroten
  • Montis Domino 18 Elementenbank
1/14
Item 1 of 14

Montis Domino 18 Elementenbank

Vanaf 8611.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Eijerkamp vertelt over Montis Domino 18 Elementenbank

Elementenbank Domino 18 uit de collectie van toonaangevend meubelmerk Montis is een dynamisch ontwerp van Dick Spierenburg (Utrecht, 1953). Domino 18 typeert zich door een flexibel zitlandschap waarbij er eindeloos veel zitcombinaties gecomponeerd kunnen worden. Alle elementen van zitbank Domino 18 zijn symmetrisch opgebouwd, wat zorgt voor een strakke vormgeving. Dit biedt tevens de faciliteit om een dubbelzijdig ontwerp samen te stellen met twee zitrichtingen. De elementen worden onderling met behulp van een koppelsysteem met elkaar verbonden.

Zitmeubel Domino 18 is uitgevoerd met poten ver onder de romp, waardoor deze nagenoeg aan het oog worden onttrokken. Van compacte tweezitter tot uitgebreide loungebank, Domino 18 voldoet aan iedere woonwens. De modulaire bank kan volledig naar eigen wens samen worden gesteld: van rijke leersoorten tot hoogwaardige stoffen in vele kleurencombinaties.

Ontdek de mogelijkheden van elementenbank Domino 18 van Montis in onze woonwinkels!

Montis Domino 18 Elementenbank
Montis Domino 18 Elementenbank