• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering

Montis

Montis

Montis

Montis meubelen staan voor eenvoud en mooi vormgegeven design. Het perfecte zitcomfort van een Montis bank of fauteuil ontstaat uit technieken met oog voor detail en kwaliteit. Modern design ontworpen vanuit jarenlange tradities. Bekijk onze geselecteerde Montis collectie in uitgesproken kleurstellingen en diverse leer- en stofsoorten in onze winkels! Lees verder >

Montis design meubels

De Moderne meubels van Montis

Originele meubels van de allerhoogste kwaliteit, dát is waar Montis voor staat. Uitgesproken kleuren in bijzonder leder en stofkwaliteiten en de eigenzinnige vormgeving zijn kenmerkend voor de banken, fauteuils, tafels en eetkamerstoelen. Naast het moderne design heeft het Nederlandse merk comfort hoog in het vaandel staan. Diverse modellen uit de uitgebreide collectie behoren aan de top van de meubelmarkt. U kunt een selectie van de Montis collectie online bekijken op de Eijerkamp website.

Een Montis past als een jas

Al sinds de oprichting in 1974 weet Montis zich te onderscheiden door de voor die tijd bijzondere productiemethode waarbij de romp van een stoel of bank ‘een jas aankreeg’. Deze stoffeermethode wordt nog steeds veelvuldig toegepast, bijvoorbeeld bij de stoel Charly. Ook bij de eetkamerstoel Chaplin drapeert de hoes nonchalant als een gewatteerde jas. De verfijnde vormen en de natuurproducten bepalen verder de uitstraling: krachtig door haar natuurlijke eenvoud. Tot stand gekomen dankzij een duurzaam en milieuvriendelijk productieproces.