Skip to content
Montis Perry Salontafel
Montis Perry Salontafel
Vanaf 2195.-
Vergroten
  • Montis Perry Salontafel
1/9
Item 1 of 9

Montis Perry Salontafel

Vanaf 2195.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Montis Perry Salontafel

Salontafel Perry van Montis is een ontwerp van de Amerikaans-Nederlandse ontwerper Max Lipsey. Door te experimenteren met materiaal en kleur kwam Lipsey met deze eigentijds vormgegeven tafel. 

Perry is een opvallende verschijning, door het expressieve combinatie van helder en geribbeld glas. De tafel is verkrijgbaar in diverse kleuren en afmetingen. Tevens is het mogelijk om een combinatie te maken van gekleurde en transparante glasplaten. Stel Montis Perry salontafel naar wens samen in onze woonwinkels of vraag een offerte aan.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1665734
Breedte 70 cm
Hoogte 43 cm
Diepte 70 cm
Materiaal Glas
Materiaal onderstel Glas
Materiaal tafelblad Glas
Kleur Clear
Merk Montis
Woonstijl  Design
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer