Skip to content
Montis Charly Fauteuil
Montis Charly Fauteuil
Vanaf 1232.-
Vergroten
  • Montis Charly Fauteuil
1/6
Item 1 of 6

Montis Charly Fauteuil

Vanaf 1232.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 8-10 weken

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Montis Charly Fauteuil

Montis fauteuil Charly biedt actief zitcomfort door zijn rechte rug. De fauteuil heeft een tijdloze uitstraling en past hierdoor in de meeste interieurs. U kunt ervoor kiezen om een verstelbare rug te laten integreren, op die manier creëert u extra zitcomfort. Daarnaast is de zit van de Charly fauteuil hoger dan gemiddeld.

Mogelijkheden
Charly is verkrijgbaar in diverse materialen en uitvoeringen. Tegen meerprijs kunt u kiezen voor een Flex uitvoering: dat gebruik maakt van de flexibiliteit in de stoffering, dat de rug verstelbaar maakt. Met een klein pookje, nagenoeg onzichtbaar onder de fauteuil, kan men de drukveer bedienen en in traploze standen verzetten. Het onderstel is verkrijgbaar in zwart of mat chroom alleen met zwarte doppen. Optioneel: een bijpassende voetenbank.

Kom proef zitten op de Montis Charly fauteuil bij Eijerkamp Zutphen of Veenendaal!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1590617
Breedte 75 cm
Hoogte 100 cm
Diepte 65 cm
Zithoogte 45 cm
Zitdiepte 65 cm
Hoogte armleuning 66 cm
Materiaal Stof
Kleur bruin
Merk Montis
Woonstijl Modern
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer