Skip to content
Pode Spot One Fauteuil
Pode Spot One Fauteuil
Vanaf 1695.-
Vergroten
  • Pode Spot One Fauteuil
1/8
Item 1 of 8

Pode Spot One Fauteuil

Vanaf 1695.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 8-10 weken

Eijerkamp vertelt over Pode Spot One Fauteuil

Fauteuil Spot One van Pode is een ontwerp van Thijs Smeets, toonaangevend Nederlands designer en winnaar van diverse awards. Spot is een comfortabele draaifauteuil welke wordt gekenmerkt door zijn organische lijnen en uitnodigende karakter. Hoewel de Spot een neef is van fauteuil Sparkle en dus duidelijke gelijkenissen heeft met deze fauteuil, heeft de Spot een heel eigen gezicht. Het vast gestoffeerde zitkussen benadrukt de ronde, comfortabele vormen van de stoel en geeft de fauteuil wel degelijk een andere uitstraling dan zijn neef.

Fauteuil Spot One is uitgevoerd met een lage rug en optioneel te voorzien van een los hoofdkussen om het zitcomfort te vergroten. De binnen- en buitenzijde van de fauteuil zijn los van elkaar te stofferen om zo een combinatie te creëren die volledig aansluit op de persoonlijke woonwensen. De draaifauteuil is te voorzien van een eikenhouten of aluminium voet en te complementeren met een bijpassende poef. Fauteuil Spot van Pode is tevens verkrijgbaar met een hoge rugleuning: fauteuil Spot Two.

Pode Spot One Fauteuil
Pode Spot One Fauteuil
Meer uit de Spot serie Bekijk ook
Meer uit de Spot serie Bekijk ook