Skip to content

Pode bij eijerkamp

Ontdek de complete Pode collectie in onze winkels. Met interieuradvies van onze merk experts.

Pode eijerkamp
Filteren Filter & Sorteer
Meer filters
Minder filters
Sorteren op: Sorteren op Aanbevolen

Pode brandstores

Ontdek de moderne en eigentijdse Pode collectie in de Pode brandstores bij Eijerkamp in Zutphen & Veenendaal. Ontworpen door (inter)nationale topdesigners in hoogwaardige materialen en met oog voor detail.

adres & openingstijden
Pode bij Eijerkamp

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak
interieuradvies bij Eijerkamp

Pode

Een Pode bank is onderdeel van het designmerk Leolux. Te zien aan de overeenkomende eigenschappen; betaalbaarheid, perfect zitcomfort en innovatieve ontwerpen. Pode is onderscheidend door de trendy zitmeubelen met een eigen, jonge stijl. Beleef zelf de perfecte frames en strakke vormgeving van Pode en kom proef zitten bij Eijerkamp!

Pode banken, betaalbaar design voor de jongere Leolux doelgroep

Het merk Pode is een onderdeel van het hoogwaardige designmerk Leolux. De collectie van Pode heeft een geheel eigen, jonge stijl met een strakke vormgeving in trendy kleuren en actuele bekledingen. Dankzij de duurzame productie in de Leolux fabriek zijn de betaalbare design meubels gegarandeerd van een kwaliteitsdesign. De L-norm staat borg voor een solide constructie en een perfect afgewerkte stoffering. Ook het kwaliteitsschuim en de vering zorgen dat u over een aantal jaar nog steeds van het topcomfort uw Pode meubel geniet. De Pode banken zijn zowel verkrijgbaar bij Eijerkamp in Zutphen als in Veenendaal.

Een Pode bank: strak gestoffeerd en perfect afgewerkt

De design meubels van Pode worden gebouwd met de kennis, expertise en constructiekwaliteit uit de Nederlandse Leolux fabriek. U kiest geheel naar eigen smaak de bekleding uit de uitgebreide selectie kwaliteitsstoffen van A-merkproductenten als De Ploeg, Kvadrat en verscheidene Italiaanse topweverijen. Het leer en Q-frame komen van Leolux. Pode kiest bewust niet voor losse hoezen die met klittenband vast zitten. Om verschuivingen en gladstrijken van plooien te voorkomen worden verschillende onderdelen van de bank apart van elkaar gestoffeerd en aan de onderkant van uw Pode bank vast geniet. Bij strak stofferen wordt de spanning gelijkmatig over de stof verdeeld, wat er voorzorgt dat de stof niet trekt bij het gaan zitten en niet opkruipt bij het gaan staat.

Pode kiest voor een duurzame kwaliteitsconstructie met het Q-frame

Een perfect frame is de basis voor jarenlang comfortabel zitten. Bij Pode kiezen ze voor een topconstructie, het Q-frame genaamd, gemaakt door de specialisten van Leolux. De Pode romp is voorzien van echte, gelijmde houtverbindingen. De constructie wordt vervaardigd uit beukenhout; kostbaar maar sterk en goed te bewerken. Enkel voor de afwerking wordt plaatmateriaal gebruikt. Binnen het meubel worden verschillende schuimen toegepast, omdat een zitting vaak zachter moet zijn dan de rug. In de Q-frames van Pode wordt vervolgens een nosag-vering (slangenveren) aangebracht die precies de juiste spanning biedt. Pode voegt altijd een extra schuimlaag toe, zodat uw bank altijd lekker zacht aanvoelt. Ook door de bekleding heen. De finishing touch.

Pode banken bij Eijerkamp

De Pode banken zijn design meubelen die goed passen in de woonstijl modern & design, oftewel ‘design wonen’. De design banken zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen bij Eijerkamp in Zutphen en Veenendaal. Kies bijvoorbeeld voor de strakke Pode Edit, de design bank Pode Swipe met bijpassende poef of kies voor het uitnodigende bankstel Pode Melloo. Voor inspiratie vindt u op de Eijerkamp website een deel van de Pode collectie.

Lees meer