Skip to content
Vergroten
  • Pode Turia Bank
1/14
Item 1 of 14

Pode Turia Bank

Vanaf 2625.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 8-10 weken

Eijerkamp vertelt over Pode Turia Bank

Bank Turia komt voort uit een samenwerking tussen designmerk Pode en designstudio Yonoh. De ontwerpers hebben zich voor dit ontwerp laten inspireren door de Valenciaanse visie op comfort. De bank is daarom vernoemd naar de rivier waar deze Spaanse stad aan ligt. Het ontwerp laat zich kenmerken door de combinatie van zachte, ronde vormen en strakke lijnen. De bank heeft zijn comfort te danken aan de hoekjes waar je heerlijk in weg kunt kruipen.

Mogelijkheden

De Turia collectie biedt talloze mogelijkheden. Zo is de bank verkrijgbaar van 2,5-zitsvariant tot XL-schakelbank. Wanneer je voor een hoekbank wilt gaan zijn er namelijk elementen beschikbaar waarmee je zelf de vorm kunt bepalen. Een chaise longue, loveseat of hocker behoren tevens tot de mogelijkheden. Turia is verkrijgbaar in diverse stof- en leersoorten en wordt voorzien van een bies die langs de zij- en achterkant van de bank loopt. Hierbij kan tevens voor een andere kleur of een ander materiaal gekozen worden. De bank wordt gedragen door poten die standaard vervaardigd worden uit gepolijst aluminium, maar deze kunnen indien gewenst ook een kleur uit de Pode Lac- of epoxycollectie aannemen.

Ontdek de mogelijkheden en ervaar het comfort van bank Turia uit de collectie van Pode in onze woonwinkels in Zutphen & Veenendaal!

Pode Turia Bank
Pode Turia Bank
Meer uit de Turia serie Bekijk ook
Meer uit de Turia serie Bekijk ook