Skip to content
Pode Unda Poef
Pode Unda Poef
Vanaf 850.-
Vergroten
  • Pode Unda Poef
1/17
Item 1 of 17

Pode Unda Poef

Vanaf 850.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 8-10 weken

Eijerkamp vertelt over Pode Unda Poef

Poef Unda: een ontwerp van Meike Harde voor Dutch Design merk Pode. Een stevige constructie die zich moeiteloos schikt naar jouw woonwensen. Dankzij de solide basis en een dikke laag hoogwaardig schuim, is Unda perfect te gebruiken als extra zitplaats in de woonruimte of om je voeten op de laten rusten vanaf de bank of een fauteuil. Niet alleen praktisch gezien is Unda een fijne toevoeging, het object is een lust voor het oog. Zijn zachte ronde vormen en gecapitonneerde details zijn een verrijking voor het interieur.

Combineer Unda van Pode met tafelserie Ova, de hoogtes van deze beide ontwerpen zijn zo op elkaar afgestemd dat de tafel moeiteloos over de poef te schuiven is. Zo ontstaat een speels samenspel van materialen, vormen én praktische woonoplossingen.

Pode poef Unda is leverbaar in twee afmetingen in breed scala van stof- en leersoorten. Ontdek Pode Unda nu in onze woonwinkels!

Pode Unda Poef
Pode Unda Poef