Skip to content
Montis Axel XL Bank
Montis Axel XL Bank
Vanaf 9141.-
Vergroten
  • Montis Axel XL Bank
1/19
Item 1 of 19

Montis Axel XL Bank

Vanaf 9141.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Eijerkamp vertelt over Montis Axel XL Bank

Montis hoekbank Axel XL is een strakke en kubistische bank, die door heerlijk zachte kussens toch een uitnodigend knus uiterlijk heeft. Het origineel vormgegeven onderstel van de Axel is bijna aan het oog onttrokken, waardoor de bank niet verbonden lijkt te zijn met de ondergrond. Het fijne aan deze Montis-collectie is dat zij bestaat uit vele afmetingen banken en elementen.

Axel is geheel naar eigen wens samen te stellen. Een leefbank met fijn comfort en een mooie stijl, collectie Axel bestaat uit banken waar u jaren plezier aan beleeft. De standaard kussens zijn gevuld met een mengsel van latex. Het resultaat zijn gezellig uitziende kussens en een kwaliteit die jaren goed blijft en de typerende vorm van de Axel overeind houdt. De zithoogte is redelijk hoog, zodat u gemakkelijk opstaat. Zitbank Axel is mogelijk in diverse kleuren stof en leder. Creëer de gewenste zitopstelling die perfect bij uw interieur past en bekleed hem vervolgens compleet volgens uw smaak.

Montis hoekbank Axel: voor elke leefruimte de ideale bank waarop u kunt zitten maar ook languit liggen!

Montis Axel XL Bank
Montis Axel XL Bank