Skip to content
Leolux Horatio Bank
Leolux Horatio Bank
Vanaf 6195.-
Vergroten
  • Leolux Horatio Bank
1/9
Item 1 of 9

Leolux Horatio Bank

Vanaf 6195.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 8-10 weken

Eijerkamp vertelt over Leolux Horatio Bank

Maak kennis met de innovatieve details van de comfortabele Leolux Horatio bank in onze twee complete Leolux Select Stores!

Ontworpen door de Zwitserse designer Cuno Frommherz (1963), oorspronkelijk ambachtelijk timmerman. Bekend om zijn ontwerpen voorzien van technische details en ideeën die het meubel meerwaarde geven. Zoals het praktische draaimechanisme van de Horatio bank, zodat de rugleuning moeiteloos boven de armleuning geplaatst kan worden. Zo bepaalt u zelf waar de rug verhoging nodig heeft. De aluminium details van de zitbank en de bijna onzichtbare stiknaad geven het Leolux model extra karakter. Zowel in een compacte als riante maatvoering leverbaar, van een chaise lounge tot een ruime hoekbank.

Opties
Horatio bank van Leolux is leverbaar als love-seat, schakelbank, 3-zitsbank, verscheidene aanbouwelementen en 2 poefs. In diverse rijke stoffen en prachtige leersoorten. Voor het slanke aluminium onderstel heeft u keuze uit poten of een sledevoet, optioneel leverbaar in alle Leolux lak of Epoxy kleuren. Daarnaast is de Leolux Horatio bank leverbaar met een zitting van 2 cm hoger.

Ontdek & ervaar de Leolux Horatio bank in onze Leolux Select Stores!

Leolux Horatio Bank
Leolux Horatio Bank
Meer uit de Horatio serie Bekijk ook
Meer uit de Horatio serie Bekijk ook