Skip to content
LABEL Vandenberg Cocoon Bank
LABEL Vandenberg Cocoon Bank
Vanaf 2991.-
Vergroten
  • LABEL Vandenberg Cocoon Bank
1/17
Item 1 of 17

LABEL Vandenberg Cocoon Bank

Vanaf 2991.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 8-10 weken

Eijerkamp vertelt over LABEL Vandenberg Cocoon Bank

Zitbank Cocoon is een ontwerp van designer Gerard van den Berg voor Label. Functionaliteit en comfort komen samen in dit tijdloze design waarvoor Van den Berg zich liet inspireren door warme, doorgestikte winterjassen die het Hollandse landschap vullen op gure herfst- en winterdagen. De uitnodigende bank kenmerkt zich door het speelse contrast tussen strakke horizontale lijnen en zachte volumineuze rondingen. De hoge rug- en armleuningen omarmen de gebruiker en dragen bij aan het sublieme zitcomfort dat de bank te bieden heeft. Cocoon doet zijn naam eer aan!

Naast getoonde uitvoering is bank Cocoon van Label verkrijgbaar in verschillende afmetingen en te bekleden in diverse rijke stoffen en hoogwaardige leersoorten. Stel naar wens een compacte driezitsbank samen of creëer je een royale hoekopstelling. Bezoek onze woonwinkels en ontdek alle mogelijkheden van Label zitbank Cocoon of vraag vrijblijvend een offerte aan.

LABEL Vandenberg Cocoon Bank
LABEL Vandenberg Cocoon Bank