Skip to content
Bert Plantagie Flip Armstoel
Bert Plantagie Flip Armstoel
Vanaf 496.-
Vergroten
  • Bert Plantagie Flip Armstoel
1/10
Item 1 of 10

Bert Plantagie Flip Armstoel

Vanaf 496.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 8-10 weken

Eijerkamp vertelt over Bert Plantagie Flip Armstoel

Eetkamerstoel Flip van bert plantagie: een comfortabele omarming met retro knipoog. De design stoel is ontworpen door Jan Jannes Dijkstra voor het Nederlands design merk. Met haar zachte rondingen omarmt Flip het lichaam en biedt subliem zitcomfort met het volumineuze zitvlak. Het ontwerp van de stoel blijft luchtig door het ranke onderstel. 

Stoel Flip is volledig naar wens samen te stellen: met of zonder diverse armleggers- en leuningen, in vele rijke stof- en leersoorten, in speelse duo stoffering en met mooie contrasterende stiknaden. Het gepoedercoate frame is uit te voeren in een breed scala van lakkleuren of RVS. Standaard voorzien van een verstelbare zitting kan eetkamerstoel Flip in de gewenste positie geplaatst worden. 

De armleuning van eetkamerstoel Flip kan bekleed worden met houten armleggers of gestoffeerd worden met diverse leer- en stofsoorten, of zachte armleggers in baggy leder of stof. Naast de uitvoering met armleuningen kan Flip ook uitgevoerd worden als eetkamerstoel zonder armleuningen of als fauteuil. 

Creëer zelf je nieuwe droomstoel of -fauteuil in onze bert plantagie stores en ontdek alle mogelijkheden van eetkamerstoel Flip. Onze merken experts adviseren je graag!

Bert Plantagie Flip Armstoel
Bert Plantagie Flip Armstoel