Skip to content
Studio HENK Blob Butterfly Eettafel
Studio HENK Blob Butterfly Eettafel
Vanaf 2549.-
Vergroten
  • Studio HENK Blob Butterfly Eettafel
1/8
Item 1 of 8

Studio HENK Blob Butterfly Eettafel

Vanaf 2549.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 3-4 weken

Eijerkamp vertelt over Studio HENK Blob Butterfly Eettafel

Studio HENK Butterfly eettafel met een vernieuwend Blob tafelblad. Een volumineus organisch tafelblad die door de ronde vormentaal optimaal tot recht komt binnen vele interieurs. Designonderstel Butterfly is een knipoog naar de vleugels van een vlinder. Volledig synchroom, zoals een vlinder fladdert. 

Eettafelblad Blob stel je volledig naar wens samen met keuze uit talloze bladafwerkingen, van FSC gecertificeerd eikenhout in olie of beits, walnoothout of een van de 15 HPL Fenix kleuren. Het tafelblad is verkrijgbaar in diverse afmetingen, van 200 tot maximaal 400 cm lang. Standaard is het blad 3 cm dik en kan optioneel in 4 cm geleverd worden. Met rechte, radius en verjongde randafwerking geef je het blad de juiste uitstraling, passend bij jouw woonwensen. Het Butterfly onderstel is gemaakt van staal en wordt met zwarte of witte poedercoat afgewerkt. 

Bekijk alle mogelijkheden van de organische eettafel van Studio HENK met Butterfly onderstel in onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal of vraag een offerte aan!

Studio HENK Blob Butterfly Eettafel
Studio HENK Blob Butterfly Eettafel