Skip to content
Bree's New World Twinny Eettafel
Bree's New World Twinny Eettafel
Vanaf 1645.-
Vergroten
  • Bree's New World Twinny Eettafel
1/10
Item 1 of 10

Bree's New World Twinny Eettafel

Vanaf 1645.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 8-10 weken

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Bree's New World Twinny Eettafel

Met de Twinny eettafel van Bree’s New World haal je een tijdloze en moderne eettafel in huis. De designer van deze eettafel, Peter Scheurder, heeft zich laten inspireren door de gelijknamige salontafel serie van Bree’s New World. Twinny heeft een eivormig tafelblad en is daarmee een bijzondere blikvanger aan de eetkamer. Het blad wordt gedragen door drie ligt gebogen poten. Dankzij dit asymmetrische design van de eettafel, oogt hij vanuit elk perspectief anders!

De Bree’s New World eettafel is volledig naar eigen wens samen te stellen op basis van materialen, kleuren en afmetingen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een offerte aan of bekijk Twinny in één van onze woonwinkels in Zutphen & Veenendaal!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1654062
Hoogte 75 cm
Diepte 120 cm
Lengte 206 cm
Vorm Organisch
Materiaal Plastica
Kleur Zwart
Merk Bree's New World
Woonstijl Landelijk
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer