Skip to content

Thuis Werkplek

Met de nieuwste collectie (thuis)werkplek meubels, inspiratie, werkplekideeën en advies in onze winkels & online.

werkplek Eijerkamp

Alle thuiswerk meubels bij Eijerkamp

Ontdek de complete collectie werkplek meubels in onze woonwinkels in Zutphen & Veenendaal. In elke woonstijl en ieder budget. Bekijk adres- & openingstijden.

werkplekmeubels winkels Eijerkamp

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Rondkijken bij Eijerkamp

Werkkamer meubels voor optimaal functioneren

De werkplek wordt steeds vaker gezien als onderdeel van het complete interieur. Aangezien men steeds vaker thuiswerkt is het van belang een fijne ruimte in te richten waar je volledig gefocust bent en optimaal kan functioneren. Met volop inspiratie! Bij Eijerkamp vind je een collectie bureautafels, bureaustoelen, bureaulampen en bureau accessoires in diverse stijlen, voor een werkplek naar wens. Daarnaast bieden de wandkasten voldoende ruimte voor het opbergen van belangrijke spullen, zodat deze je niet afleiden van het werk. Alles voor de meest ideale werkplek naar wens!

Een comfortabele kantoorplek

Van een extra kamer tot een loze hoek in de (kleine) woonkamer, werkruimtes kunnen op de meest verrassende plekken gecreëerd worden. Maar niet alleen thuis, ook op kantoor zit je graag in een inspirerende ruimte met een fijn bureau en een heerlijke comfortabele stoel. Zoals de bureaustoelen van Stressless, voorzien van elektrische verstelbare functies, zodat jouw rug optimaal wordt ondersteund en jij de juiste zithouding aanneemt.

Werkplek meubels bij Eijerkamp

Werkkamer meubels gevonden voor een inspirerende werkplek naar wens? Bestel deze eenvoudig online bij Eijerkamp of vraag een offerte aan. Uiteraard ben je van harte welkom in een van onze winkels voor persoonlijk interieuradvies op maat. We kunnen samen met je een complete werkplek naar wens creëren.