Skip to content

4x inspiratie voor je (thuis)werkplek

In deze huidige tijd waar thuiswerken steeds meer de norm is, inspireren we je graag met de mooiste thuiswerkplekken volgens de laatste woontrends. Nieuwsgierig? Lees snel verder!

Lotte Eijerkamp
4x inspiratie voor je thuiswerkplek Eijerkamp

Gezien tijdens de digitale vt wonen&design beurs

Lotte Eijerkamp, Collectie & Creatie bij Eijerkamp, laat je graag in de nieuwe vtwonen Stijl Studio’s, gezien op tv en exclusief bij Eijerkamp, via de vt wonen&design beurs livestream 4 inspirerende thuiswerkplekken zien in verschillende stijlen en met slimme woonoplossingen. Volgens de laatste woontrends van najaar 2020!

Livestream terugkijken? Klik hier!

4x inspiratie voor je thuiswerkplek Eijerkamp

Het wandmeubel met geïntegreerde werkplek

Opbergen, spelen en werken gaan hand in hand in het wandmeubel in vtwonen Stijl Studio Basic en combineert verschillende woonfuncties met elkaar. Het minimalistische bureau, dat bijna opgaat in de kastwand, bestaat uit verplaatsbare en verstelbare schappen. Zo kun je deze werkplek zo indelen dat je alleen of zelfs met z’n tweeën kunt werken. Ook kun je met dit wandsysteem een speelplek voor de kinderen te creëren, welke door de verstelbare mogelijkheden met je kind mee kan groeien. Door de royale afmetingen biedt dit wandmeubel voldoende ruimte om al je spullen op te bergen en tegelijkertijd plek om je mooiste woonaccessoires tentoon te stellen. In deze vtwonen Stijl Studio zorgt de kleur van de kast voor een ton-sur-ton kleurenpallet met de rest van het interieur, maar de kast is tevens verkrijgbaar in diverse andere kleuren zodat deze altijd bij jouw interieur past!

 

4x inspiratie voor je thuiswerkplek Eijerkamp

Het multi-inzetbare bureau

In vtwonen Stijl Studio Retro is een échte retro werkplek te zien. Bureau Flip heeft drie verschillende woonfuncties en is daarom multi-inzetbaar. Wanneer je niet aan het werk bent en het bureau liever niet in het zicht wilt hebben is het mogelijk deze in te klappen tot een sidetable. Plaats de sidetable achter je bank of tegen de wand en style deze met trendy woonaccessoires. Zo geef je in een handomdraai een andere look aan je woonkamer! Daarnaast is het mogelijk het bureau uit te klappen tot eettafel. Op deze manier bied je werkplek ruimte aan maar liefst zes personen en kun je samen gezellig borrelen en genieten van een heerlijke maaltijd. Kortom: deze werkplek kun je multifunctioneel inzetten in je interieur.  

4x inspiratie voor je thuiswerkplek Eijerkamp

De werkplek in de stijl van de woonkamer

Wil je je werkplek liever niet verstoppen? Laat je werkplek dan echt onderdeel uitmaken van je woonkamer en woonstijl. In vtwonen Stijl Studio Landelijk is een vrolijk en kleurrijk exemplaar te zien, welke thuiswerken altijd inspirerend maakt! De bureautafel is voorzien van diverse opbergmogelijkheden en is afgewerkt met stoere handgreepjes van leer waardoor deze goed in de landelijke woonstijl past. Met een fijne (bureau)stoel erbij en je bent klaar om aan het werk te gaan!

4x inspiratie voor je thuiswerkplek Eijerkamp

XXL werkplek met twee eettafels

In vtwonen Stijl Studio Design gaan we nog een stap verder door een XXL werkplek met twee eettafels tegen elkaar te creëren. Zo ontstaat er zeeën aan extra ruimte, met verschillende woonfuncties, zoals een thuiswerkplek. De verschillende, maar goed bij elkaar passende, materialen van de tafels scheiden de verschillende woonfuncties in deze Stijl Studio van elkaar: aan het keramieken tafelblad (hitte- en krasbestendig) kan gezellig gegeten en geborreld worden. De tafel met Fenix blad heeft een strakke, zakelijke uitstraling en kan tegen een stootje. Kleine krassen in het Fenix tafelblad kunnen makkelijk worden hersteld door middel van warmte en met de bijgeleverde melamine spons. De perfecte tafel om thuis aan te werken!

En geef je een groot (familie)diner? Dan komt deze extra tafelruimte natuurlijk ook goed van pas. En door deze twee tafels aan elkaar te plaatsen leg je ook nog eens extra nadruk op de lengte van je kamer, waardoor deze ruimer lijkt!

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Meer (thuis)werkplekken? Kom naar onze woonwinkels!

Ontdek alle (thuis)werkplekken met slimme woonoplossingen volgens de laatste woontrends bij Eijerkamp in Zutphen & Veenendaal. Met ruim 150 merken onder één dak voor wonen, slapen en design. In elke woonstijl & ieder budget.

winkel & openingstijden
Eijerkamp woonwinkels