gratis verzending vanaf € 500

vtwonen Stijl Studio Landelijk

Het landelijke van nu bestaat uit aardse tinten met een stoere touch. Denk aan grof hout, linnen en wol. We gaan echt het buiten naar binnen halen!

Liza Wassenaar vtwonen stylist

Warme specerij- en aardetinten

Kom binnen in een kleurrijke woonboerderij in warme specerij- en aardetinten met een interieur dat tegen een stootje kan. Het instant buitengevoel maak je helemaal compleet met robuust metaal, verweerd hout en accenten is rustiek rotan en stoere stoffen als linnen, jute en wol.

Lees meer

Ruimte om te leven

De verrassende meubelcombinaties in vtwonen Stijl Studio Landelijk maakt de woonruimte behaaglijk. Zo vind je in het eetgedeelte een royale stoere eettafel met ruimte voor een niet alledaagse mix van 8 eetkamerstoelen.

Lees meer
Persoonlijk interieuradvies Eijerkamp

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

XXL kerrie gele plofbank

De grootste blikvanger in vtwonen Stijl Studio Landelijk vind je in het woongedeelte. De XXL kerrie gele plofbank in linnenlook met ronde hoek stel je zelf samen in opstelling, materiaal en kleur. De salontafels zijn solide en hebben een groot houten blad waardoor er naast een mooi boeket ook ruimte is voor schaaltjes, boeken en heel veel koppen koffie. De lage rotan stoel en hoge rotan fauteuil staan speels op het ronde karpet in sisal en rechthoekige wollen karpet met donkergroene accenten.

Bijzondere verlichting & heel veel opbergruimte

In de ultra hoge buffetkasten heb je lekker veel ruimte voor het mooiste servies, opbergmanden en accessoires. In vtwonen Stijl Studio Landelijk uitgevoerd in een in matte grijsgroene kleur en details in stoer metaal. Er is keuze uit vele lakkleuren en alle RAL kleuren!

De bijzondere verlichting in vtwonen Stijl Studio Landelijk springt direct in het oog én past perfect bij deze landelijke woonstijl waarin de liefde voor natuur belangrijk is. Zowel de hanglampen boven de eettafel als de vloerlamp zijn duurzame lampen en daarmee een perfecte match met de vtwonen Stijl Studio Landelijk.

Liza Wassenaar vtwonen stylist
Liza Wassenaar
vtwonen stylist
gezien op tv
Woontip van onze interieurstylist

Creëer je eigen (t)huiswerkplek met een stijlvol bureau met handige opbergvakken kastjes en laatjes met leren greepjes. Zo houd je overzicht tijdens het werken; wel zo fijn!

vtwonen Stijl Studio Landelijk

Op de wanden

De verticale planken creëren de typische landelijke woonstijl in de vernieuwende blozend roodroze kleur Effect van Histor. De grijsgroene kleur Factory Green van Flexa zorgt voor een frisse tegenhanger en stoere look.

Lees meer
Kleurenpalet
  • Flexa Effect
    FLEXA
    Effect
  • Flexa Factory Green
    FLEXA
    Factory Green
vtwonen Stijl Studio Landelijk
vtwonen Stijl Studio Landelijk
vtwonen Stijl Studio Landelijk

Gordijnen

De grijsgroene kleur op de wand sluit naadloos aan bij nieuwe gordijnstof Hop (kleur 02) van Artelux. Dit luxe, transparante, kamerhoge gordijn is verkrijgbaar in 13 kleuren en heeft een natuurlijke uitstraling. Op maat gemaakt via Home Fashion bij Eijerkamp Zutphen & Veenendaal.

Bloemen en planten

De kunstolijfbomen, zijde eucalyptus- en fruittakken van het Nederlandse merk Silk-ka zijn niet van echt te onderscheiden, gaan een leven lang mee hebben geen onderhoud nodig. Alle accessoires. bloemen en planten uit deze vtwonen Stijl Studio zijn verkrijgbaar in onze woonwinkels in Zutphen & Veenendaal.

Lees meer

vtwonen Stijl Studio Landelijk exclusief bij Eijerkamp

Ontdek alle vtwonen Stijl Studio’s exclusief bij Eijerkamp in Zutphen en Veenendaal. Laat je inspireren door de nieuwste wooncollecties, kleuren, materialen en woontrends en neem een kijkje in vtwonen Stijl Studio Landelijk en de andere vtwonen Stijl Studio’s uit het tv-programma vtwonen ‘weer verliefd op je huis’, elke zondagavond bij SBS6.

winkels & openingstijden alle vtwonen make-overs

Meer inspiratie bij Eijerkamp