gratis verzending vanaf € 500

Naturellen & groentonen

Met een rustige basis in vergrijsde naturellen en groentonen waarin de vormen van de meubels spreken. Met strakke lijnen en vormen in de basis is er ruimte voor een spannende mix van Dutch, Scandinavisch en zelfs Spaans design! De persoonlijk en huiselijke sfeer ontstaat door de losse styling, een variatie van abstracte kunst en bijzondere objecten. Het fluoriderende geel geeft net de kick die het design interieur vernieuwend maakt.

Lees meer

Dat zit wel goed alle kanten op

Op het wooneiland van diepgroene designkarpetten staat de elementenbank, in warm grijze Chenille sfof, zo opgesteld dat je aan alle kanten kunt zitten: voor de televisie of in een rustige leeshoek. Maar verander je ook zo in een andere opstelling!

Dutch & Scandinavisch design

Aan de ene kant wordt de elementenbank vergezeld door de Dutch designfauteuil in een vernieuwende 3D stof en aan de andere kant door een nieuwe Scandinavische fauteuil in zwart leder met handige bijzettafel met geïntegreerde verlichting.

(t)huiswerken aan de XXL tafel

(t)huiswerken doen je aan de XXL eettafel welke bestaat uit een kleine eettafel met zwart Fenix blad op poefjes waar je makkelijk op plaatsneemt. Naast de grote tafel met onderhoudsarm keramiek blad in betonlook waar je in de draaibare eetkamerstoelen heerlijk lang (na)tafelt.

Lees meer

Accessoires & verlichting als kunstobjecten

Een designinterieur is niet compleet zonder de toevoeging van bijzondere designaccessoires en verlichting. De hanglampen boven de eettafel zijn ware kunstobjecten en geven een bijzonder schouwspel van licht op het plafond en de wanden.

In de vtwonen Stijl Studio Design mogen unieke kunstobjecten niet ontbreken. De roomdivider in rank zwart metaal biedt plaats aan bijzonder vondsten, vazen en objecten. De fronten van de grijsgroene opbergkasten creëren een fijn lijnenspel en bieden samen veel opbergruimte.

Lees meer
Lees meer

Woontip van de vtwonen stylist

Door je accessoires te groeperen worden je favoriete items echte blikvangers én voorkom je dat je interieur onrustig wordt doordat er een wirwar aan spullen te zien is. Wissel de compositie af en toe om te blijven verrassen.

Persoonlijk interieuradvies Eijerkamp

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

De tv als schilderij

Met The Frame van Samsung in vtwonen stijl studio Design presenteren we de enige TV die als een schilderij opgaat in de design woonstijl. Met keuze uit diverse kleuren lijsten (nu ook vtwonen kleuren!) en meer dan duizend kunstwerken in de Art Store. Door de QLED-technologie in combinatie met de premium Sonos Arc Soundbar geniet je van uitmuntende beeld- en geluidkwaliteit.

Op de wanden

In deze stijl studio presenteren we de Flexa kleur van 2021: Brave Ground (E7.10.53). Een warme naturelkleur die ons opnieuw verbindt met de natuur en meebuigt qua toon afhankelijk van het moment van de dag, waar het is gebruikt en waarmee het is gecombineerd. In combinatie met donkere warmgrijze tinten Histor Route (7502-Y) en Histor Boulevard (5502-Y) de perfecte basis voor de kunststukken.

Lees meer
Kleurenpalet
  • Flexa Brave Ground
    FLEXA
    Brave Ground
  • Flexa Boulevard
    FLEXA
    Boulevard
vtwonen Stijl Studio Design werk aan de muur
vtwonen Stijl Studio Design gordijnen
vtwonen Stijl Studio Design bloemen en planten

Werk aan de muur

Betaalbaar design aan de muur met subtiel en abstracte kunst in zwart en wit van Christin Lamade voor Werk aan de Muur op 110 x 154 cm op mat aluminium.

Gordijnen

De nieuwe, transparante gordijnstof Cleo (kleur 12) van Your Edition is heel fijn geweven in 12 kleuren die feilloos aansluiten bij het elegante en fijne doek. Midden in de ruimte dient de nieuwe, transparante gordijnstof Mesh (kleur 81) van De Ploeg als roomdivider. Deze ‘unbotteling beauty’ met subtiele glans bestaat voor 65% uit gerecycled garen van plastic flessen in subtiele tinten! Op maat gemaakt via Home Fashion bij Eijerkamp Zutphen & Veenendaal.

Bloemen en planten

De kunstficusplanten, zijde bloemtakken als hazelaars en blauwe distels van het Nederlandse merk Silk-ka zijn niet van echt te onderscheiden, gaan een leven lang mee hebben geen onderhoud nodig. Alle accessoires, bloemen en planten uit deze vtwonen Stijl Studio zijn verkrijgbaar in onze woonwinkels in Zutphen & Veenendaal.

Lees meer

vtwonen Stijl Studio Landelijk exclusief bij Eijerkamp

Ontdek alle vtwonen Stijl Studio’s exclusief bij Eijerkamp in Zutphen en Veenendaal. Laat je inspireren door de nieuwste wooncollecties, kleuren, materialen en woontrends en neem een kijkje in vtwonen Stijl Studio Landelijk en de andere vtwonen Stijl Studio’s uit het tv-programma vtwonen ‘weer verliefd op je huis’, elke zondagavond bij SBS6.

winkels & openingstijden alle vtwonen make-overs
Eijerkamp woonwinkels

Meer inspiratie bij Eijerkamp