• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering

Bureautafels

Bureautafels

Bureautafels

Met een bureautafel creëert u een handige werkplek. Bij Eijerkamp vindt u diverse items van verschillende afmetingen, materialen en opbergmogelijkheden. Extra handig: een bureau met ingebouwde verlichting! Van een houten bureautafel tot stalen bureaus, geschikt voor verschillende woonstijlen. Kom voor deskundig advies naar onze winkels. Lees verder >

Bureautafel voor elke ruimte

Met slimme opbergmogelijkheden

Een bureautafel kan in verschillende ruimtes neergezet worden, van de woonkamer tot de slaapkamer. Stijlvol én handig voor thuiswerken en uiteraard ideaal toe te passen als trendy computertafel. In de collectie vindt u verschillende tafels van diverse afmetingen, kleuren en materialen, van moderne bureaus tot houten bureaus. Eventueel mét functionele opbergruimte zoals een bureautafel met lades of open vakken, handig voor al uw papieren en andere bureauaccessoires. 

Bureaus van diverse merken

De diverse collectie omvat diverse bureaus, van een design bureautafel van WOUD tot een houten bureautafel van d-Bodhi. Of u nu liefhebber bent van een landelijke woonstijl of meer van een moderne interieurstijl houdt.. De tafels zijn in verschillende interieurstijlen te combineren én verkrijgbaar tegen ieder persoonlijk budget. Daarnaast kunnen de bureautafels perfect gecombineerd worden met verschillende woonstijlen. Uiteraard dient u in de zoektocht naar een geschikt bureau te zorgen dat u voldoende ruimte overhoudt tussen de tafel en de bureaustoel.

Bureautafel kopen bij Eijerkamp?

Uw nieuwe bureautafel bestelt u eenvoudig bij Eijerkamp, of vraag een online offerte aan! Weet u niet zeker welke tafel het beste bij de ruimte of bij uw bureaustoel past? U bent van harte welkom in een van onze winkels voor interieuradvies op maat. Zo vindt u bij ons een bureautafel waar u heerlijk aan kan zitten én werken!