Skip to content

Bureautafels in elke woonstijl & ieder budget

Bureautafels Eijerkamp
Filteren Filter & Sorteer
Meer filters
Minder filters
Sorteren op: Sorteren op Aanbevolen

Bureautafels voor elke ruimte

Met een bureautafel creëer je een handige werkplek. Bij Eijerkamp vind je diverse items van verschillende afmetingen, materialen en opbergmogelijkheden. Extra handig: een bureau met ingebouwde verlichting! Van een houten bureautafel tot stalen bureaus, geschikt voor verschillende woonstijlen. Kom voor deskundig advies naar onze winkels.

Met slimme opbergmogelijkheden

Een bureautafel kan in verschillende ruimtes neergezet worden, van de woonkamer tot de slaapkamer. Stijlvol én handig voor thuiswerken en uiteraard ideaal toe te passen als trendy computertafel. In de collectie vind je verschillende tafels van diverse afmetingen, kleuren en materialen, van moderne bureaus tot houten bureaus. Eventueel mét functionele opbergruimte zoals een bureautafel met lades of open vakken, handig voor al jouw papieren en andere bureauaccessoires. 

Bureaus van diverse merken

De diverse collectie omvat diverse bureaus, van een design bureautafel van WOUD tot een houten bureautafel van d-Bodhi. Of je nu liefhebber bent van een landelijke woonstijl of meer van een moderne interieurstijl houdt. De tafels zijn in verschillende interieurstijlen te combineren én verkrijgbaar tegen ieder persoonlijk budget. Daarnaast kunnen de bureautafels perfect gecombineerd worden met verschillende woonstijlen. Uiteraard dien je in de zoektocht naar een geschikt bureau te zorgen dat je voldoende ruimte overhoudt tussen de tafel en de bureaustoel.

Bureautafel kopen bij Eijerkamp?

Jouw nieuwe bureautafel bestel je eenvoudig bij Eijerkamp, of vraag een online offerte aan! Weet je niet zeker welke tafel het beste bij de ruimte of bij jouw bureaustoel past? Je bent van harte welkom in een van onze winkels voor interieuradvies op maat. Zo vind je bij ons een bureautafel waar je heerlijk aan kan zitten én werken! 

Lees meer