• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering

Woonaccessoires

Woonaccessoires

Woonaccessoires, dé finishing touch

Met Woonaccessoires als een paar kussens, een nieuw vloerkleed, fotolijstjes en leuke vazen geeft u uw woonkamer een compleet nieuwe look. Zoals met de stoere en trendy accessoires van Coco Maison, prachtige items voor het creëren van warmte en sfeer. Accessoires weerspiegelen uw smaak en persoonlijkheid. Geef uw mooiste herinneringen daarom een bijzonder plekje. Met woonaccessoires wordt uw huis direct een stuk gezelliger!

Woonaccessoires, nét even anders

De woondecoratie collectie bestaat uit perfecte items om elk seizoen van stijl en kleur te veranderen. In de winter kleurt u uw huis met warm paars. In de zomer kiest u voor fris groen. Zo bent u altijd hip en trendy! Bij Eijerkamp Zutphen en Veenendaal vindt u de mooiste woonaccessoires. Betaalbaar en volgens de laatste modetrends.

Personal shopper voor elke smaak

Heeft u een uitgesproken smaak, maar weinig tijd voor het uitkiezen van de juiste woonaccessoires? Of weet u niet hoe u thuis de juiste sfeer kunt oproepen? Kies dan voor een personal shopper van Eijerkamp. Uw stylist shopt de mooiste combinaties binnen uw woonstijl en budget. Maak vandaag nog een afspraak!