Skip to content

Woonaccessoires bij Eijerkamp

Ontdek nieuwste collectie accessoires, inspiratie, stylingsideeën en advies in onze winkels & online.

Alle Accessoires

Ontdek de complete collectie woonaccessoires in onze woonwinkels in Zutphen & Veenendaal of kom langs voor persoonlijk stylingsadvies van onze interieur stylisten. Bekijk adres- & openingstijden.

woonaccessoires Eijerkamp winkels
Stylingadvies bij Eijerkamp

Persoonlijk Stylingadvies

We helpen je graag om met de juiste kleuren, woonaccessoires en verlichting van je interieur één geheel te maken. Binnen elke woonstijl & ieder budget.

maak afspraak

Rondkijken bij Eijerkamp

Woonaccessoires als finishing touch

Met de woonaccessoires van Eijerkamp creëer je een totaal andere look in het interieur! Een bijzondere collectie met eyecatchers voor gezelligheid, warmte en sfeer, passend bij elke interieurstijl. Bekijk de woonaccessoires online of laat je inspireren door de uitgebreide collectie bij Eijerkamp Zutphen en Veenendaal!

Woonaccessoires, dé finishing touch

Met woonaccessoires als een paar kussens, een nieuw vloerkleed, fotolijstjes en leuke vazen geeft je woonkamer een compleet nieuwe look. Zoals met de stoere en trendy accessoires van COCO maison, prachtige items voor het creëren van warmte en sfeer. Accessoires weerspiegelen je smaak en persoonlijkheid. Geef je mooiste herinneringen daarom een bijzonder plekje. Met woonaccessoires wordt je huis direct een stuk gezelliger!

Woonaccessoires, nét even anders

De woondecoratie collectie bestaat uit perfecte items om elk seizoen van stijl en kleur te veranderen. In de winter kleurt je huis met warm paars. In de zomer kiest je voor fris groen. Zo ben je altijd hip en trendy! Bij Eijerkamp Zutphen en Veenendaal vind je de mooiste woonaccessoires. Betaalbaar en volgens de laatste modetrends.

Personal shopper voor elke smaak

Heb je een uitgesproken smaak, maar weinig tijd voor het uitkiezen van de juiste woonaccessoires? Of weet je niet hoe je thuis de juiste sfeer kunt oproepen? Tijdens een persoonlijk stylingadvies shopt jouw persoonlijke Eijerkamp stylist voor jou de mooiste combinaties binnen jouw woonstijl en budget. Maak vandaag nog een afspraak!