• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering

Woonaccessoires

Woonaccessoires

Woonaccessoires, dé finishing touch

Met Woonaccessoires als een paar kussens, een nieuw vloerkleed, fotolijstjes en leuke vazen geeft je woonkamer een compleet nieuwe look. Zoals met de stoere en trendy accessoires van Coco Maison, prachtige items voor het creëren van warmte en sfeer. Accessoires weerspiegelen je smaak en persoonlijkheid. Geef je mooiste herinneringen daarom een bijzonder plekje. Met woonaccessoires wordt je huis direct een stuk gezelliger!

Woonaccessoires, nét even anders

De woondecoratie collectie bestaat uit perfecte items om elk seizoen van stijl en kleur te veranderen. In de winter kleurt je huis met warm paars. In de zomer kiest je voor fris groen. Zo ben je altijd hip en trendy! Bij Eijerkamp Zutphen en Veenendaal vind je de mooiste woonaccessoires. Betaalbaar en volgens de laatste modetrends.

Personal shopper voor elke smaak

Heb je een uitgesproken smaak, maar weinig tijd voor het uitkiezen van de juiste woonaccessoires? Of weet je niet hoe je thuis de juiste sfeer kunt oproepen? Kies dan voor een personal shopper van Eijerkamp. De stylist shopt de mooiste combinaties binnen jouw woonstijl en budget. Maak vandaag nog een afspraak!