• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9 klantwaardering

Sierkussens & plaids

Sierkussens & plaids

Sierkussens & plaids

Sierkussens zijn de perfecte accessoires om elk seizoen van stijl en kleur te veranderen. Ook met een plaid brengt u eenvoudig een andere sfeer in huis. Kies voor een fleece deken, wollen plaid of sierkussen. In uw favoriete motief en lievelingskleur. Een patchwork quilt staat stijlvol als decoratie. Vind de mooiste kussens en plaids bij Eijerkamp! Lees verder >

Sierkussens en een plaid voor een warm interieur

Prachtige kussens en plaids in verschillende ruimtes

Een sierkussen of plaid is een sfeervolle toevoeging in uw woonkamer. Voeg een speels effect toe aan uw bank met meerdere kleine en grote kussens. In de koude maanden is het heerlijk om hier een fleece deken of wollen plaid aan toe te voegen. Kies voor fijne, gebreide woonkussens voor een warme uitstraling of een katoenen exemplaar voor een koele eyecatcher. De mogelijkheden zijn enorm voor een perfect interieur met textiel passend bij uw woonstijl!

Sierkussens of plaids in verschillende soorten

De ruime keuze uit kleuren, materiaalsoorten, afmetingen, prints en merken maakt ieder item uniek. Een basic, warme deken of een gebreid plaid in een opvallende kleur maakt uw huis compleet. Gaat u voor een combinatie van frisse Zusss sierkussens of voor de Ferm Living kussens met kleurrijke, grafische prints? Als u houdt van Oosterse prints is de collectie van Dutchbone wellicht iets voor u. Bij Eijerkamp vindt u een mix van verschillende stijlen, waardoor er voor iedereen wat wils is.

Sierkussen of plaid kopen bij Eijerkamp?

Kiezen kan lastig zijn door de veelzijdige collectie kussens en plaids. Onze medewerkers helpen u daarom graag met het geven van advies en informatie. Daarnaast is het ook mogelijk om een afspraak te maken met onze personal shopper. Deze stylist maakt aan de hand van uw wensen de mooiste combinaties. Of neem het heft in eigen hand en zoek online of bij Eijerkamp Zutphen of Veenendaal naar uw favoriete sierkussen of plaid.