• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9 klantwaardering

Vloerkleden

Vloerkleden

Vloerkleden

Een vloerkleed maakt de woonruimte compleet en creëert een totaal nieuwe look! In onze collectie vindt u tapijten van materialen als katoen en wol, in zowel ronde als rechthoekige vormen. Van een patchwork kleed tot een schapenvacht, perfect voor elke woonstijl. Shop uw nieuwe vloerkleed online of in onze winkels! Lees verder >

Vloerkleden:

Vloerkleden als sfeermakers

Een vloerkleed geeft uw interieur net wat meer sfeer en een huiselijk gevoel! Een heerlijk warm wollen vloerkleed voor in de koude wintermaanden voor warme voeten of een katoenen tapijt met lichte kleuren in de zomer als mooi accessoire in huis. Een karpet maakt het interieur af en trekt op een positieve manier de aandacht in de woonkamer.

Hoe plaats je het karpet in de woonruimte?

Bij kopen van een vloerkleed is het allereerst belangrijk rekening te houden met de grootte van het oppervlak op de vloer. Een karpet in de woonkamer plaatsen? Zorg ervoor dat het vloerkleed groot genoeg is, zodat deze deels onder de bank verdwijnt. Door de voorste poten van de bank of de fauteuil op het vloerkleed te plaatsen, ontstaat er meer eenheid in de zitruimte.

Geen vloerbedekking in de slaapkamer, maar wel behoefte aan meer warmte? Plaats het bed op een groot vloerkleed, zodat er aan weerszijden nog genoeg van het karpet overblijft. Of leg een schapenvacht of klein vloerkleed aan het voeteneind van het bed. Houd daarnaast altijd rekening met de kleur van de vloer. Tip: voor een uniek effect plaatst u twee of drie vloerkleden half over elkaar óf wat dacht u van vloerkleden als originele wanddecoratie?

Ruime collectie van verschillende merken

In onze collectie vindt u vloerkleden in vele maten, kleuren, materiaalsoorten en prints. Met een Dutchbone vloerkleed haalt u bijvoorbeeld in een handomdraai Oosterse sferen in huis. Naast bijvoorbeeld een perzisch kleed, heeft dit merk ook basic karpetten in de collectie. Of kies voor een Feelings karpet, deze hebben vaak subtiele kleurcombinaties met verschillende vlakken en wordt ook wel een patchwork vloerkleed genoemd. In de collectie van Coco Maison kunt u terecht voor trendy grafische prints of een warm hoogpolig vloerkleed.

Vloerkleed online kopen bij Eijerkamp?

Om gemakkelijker te kunnen kiezen uit alle vloerkleden is het belangrijk om na te gaan waar u naar op zoek bent. Wilt u het kleed op laten vallen binnen uw interieur? Of zoekt u juist een exemplaar dat mooi samenvloeit met de andere meubels? Als u graag advies wilt over welk karpet past in uw interieur, kunt u terecht bij onze stylisten. Daarnaast bent u in onze winkels in Zutphen of Veenendaal meer dan welkom om uw favoriete vloerkleed in het echt te bewonderen!