Skip to content

Ovale vloerkleden In elke woonstijl & ieder budget

Ontdek alle ovale vloerkleden in onze winkels & online. Met interieuradvies van onze experts.

ovale vloerkleden Eijerkamp
Filteren Filter & Sorteer
 • Snel leverbaar 0
 • merk 0
 • kleur 0
  • Toon alle opties
   Toon minder opties
 • materiaal 0
 • vorm 1
 • woonstijl 0
 • prijs 0
 • acties 0
Meer filters
Minder filters
Sorteren op: Sorteren op Aanbevolen

Collectie ovale vloerkleden bij Eijerkamp

Met een ovaal vloerkleed creëer je een spannend contrast in de woonruimte door het doorbreken van rechte lijnen en vormen.

Ontdek de collectie ovale vloerkleden van Eijerkamp in onze woonwinkels in Zutphen & Veenendaal. Laat je inspireren en adviseren door onze interieuradviseurs, die je graag helpen bij het vinden van een ovaal vloerkleed dat helemaal past bij jouw woonstijl en woonwensen.

Ovaal vloerkleed combineren in de woonkamer

Een vloerkleed maakt je woonkamer echt af en creëert sfeer en warmte in de woonruimte. Ben je op zoek naar een vloerkleed voor in de woonkamer? Overweeg dan eens een ovaal vloerkleed. Of je nu een ronde, vierkante of ovale salontafel hebt: elke salontafel is makkelijk te combineren met een ovaal vloerkleed. En heb je een ovale eettafel? Een ovaal vloerkleed past daar perfect bij en maakt de eetkamer compleet! 

Voor alle woonstijlen

Bij Eijerkamp vind je ovale vloerkleden in allerlei afmetingen en van verschillende materialen. Zo bestaat onze collectie vloerkleden uit ovale vloerkleden van jute, wol of polyester. Een ovaal vloerkleed van jute brengt rust in de ruimte en past bijvoorbeeld goed bij een Scandinavisch, modern of industrieel interieur. Door de neutrale kleur van jute, kun je je ovale vloerkleed moeiteloos combineren met andere meubels in de woonkamer. Met een ovaal vloerkleed van wol geef je warmte en gezelligheid aan een ruimte. Een wollen vloerkleed is heerlijk zacht, en is makkelijk te onderhouden.

Vloerkleden voor elke woonruimte

Naast je woonkamer, kun je een ovaal vloerkleed natuurlijk perfect combineren in andere woonruimtes. Plaats een ovaal vloerkleed bijvoorbeeld naast je bed in de slaapkamer. Als je dan ‘s ochtends vroeg uit bed stapt, komen je voeten niet op de koude vloer terecht. Een ovaal vloerkleed is dus een goede aanvulling op je interieur en heeft ook nog eens praktische voordelen. Een vloerkleed houdt namelijk warmte vast en verbetert de akoestiek in een ruimte.

Ovaal vloerkleed kopen bij Eijerkamp

Bij Eijerkamp vind je ovale vloerkleden in elke woonstijl en ieder budget. Heb je online al een ovaal vloerkleed gevonden dat past bij jouw interieur? Bestel je vloerkleed online en laat ‘m thuisbezorgen.

Als je nog twijfelt over welk vloerkleed past bij jouw interieur of welk ovale vloerkleed helemaal aansluit op jouw woonstijl en woonwensen, dan ben je natuurlijk ook van harte welkom in onze woonwinkels in Zutphen & Veenendaal. Tijdens een persoonlijk interieuradvies adviseren onze experts jou over het ovale vloerkleed dat bij je past.

Lees meer