Skip to content

Zwarte bijzettafels in elke woonstijl & ieder budget

Ontdek alle zwarte bijzettafels in onze winkels & online. Met persoonlijk advies van onze experts.

zwarte bijzettafels Eijerkamp
Filteren Filter & Sorteer
 • Snel leverbaar 0
 • merk 0
  • Toon alle opties
   Toon minder opties
 • kleur 1
  • Toon alle opties
   Toon minder opties
 • materiaal 0
  • Toon alle opties
   Toon minder opties
 • vorm 0
 • woonstijl 0
 • prijs 0
 • type 0
 • acties 0
Meer filters
Minder filters
Sorteren op: Sorteren op Aanbevolen

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak
interieuradvies bij Eijerkamp

Snel in huis RUIM 200 BIJZETTAFELS

Snel je nieuwe bijzettafel in huis? Ruim 200 bijzettafels zijn op voorraad in onze Eijerkamp winkels!

shop nu
voorraad bijzettafel Eijerkamp

Zwarte bijzettafel kopen bij Eijerkamp

Op zoek naar een handige bijzettafel die een luxe, stoere of juist een gezellige uitstraling aan je woonkamer geeft? Kies dan voor een zwarte bijzettafel!

In de collectie bijzettafels van Eijerkamp vind je zwarte bijzettafels van allerlei materialen die elk weer voor een andere sfeer zorgen in je woonruimte. Ontdek de collectie zwarte bijzettafels online of kom langs in onze woonwinkels in Zutphen & Veenendaal. Je vindt hier zwarte bijzettafels van bekende woonmerken zoals By-Boo, Zuiver en HAY.

Een zwart bijzettafeltje van hout, glas en meer

Een zwart bijzettafeltje is een praktisch meubel voor naast de bank of fauteuil, in de hal of in de slaapkamer. Een multifunctioneel tafeltje dus, dat je in verschillende woonruimtes kunt gebruiken. Zwarte bijzettafels zijn er in verschillende materialen, zoals een zwarte bijzettafel van hout. Het houten tafelblad is dan afgewerkt met een zwarte lak of verf, waardoor je nog steeds de groeven in het hout ziet. Een zwart houten bijzettafeltje is bijvoorbeeld goed te combineren met meubels en woonaccessoires in Scandinavische, moderne en landelijke interieurs. En zoek je een zwarte bijzettafel die een luxe touch geeft aan je woonkamer of slaapkamer? Ontdek dan onze zwarte bijzettafeltjes van glas, marmer of keramiek.


Een zwarte bijzettafel van metaal

Houd je van een industrieel interieur of ben je op zoek naar een stoer meubel om aan je interieur toe te voegen? Ga dan voor een zwarte bijzettafel van metaal of staal. Een zwart metalen bijzettafeltje is makkelijk te combineren met andere meubels in een industrieel interieur, die vaak ook metalen details hebben. Denk bijvoorbeeld aan een industriële kast met metalen grepen of een staande metalen of stalen lamp in de woonkamer. Een fijn voordeel van metalen bijzettafels is dat ze makkelijk schoon te houden zijn. Op een zwart bijzettafeltje zie je al snel vingerafdrukken, maar op het metalen tafelblad poets je zo weer weg met een nat doekje.

Ovale of ronde zwarte bijzettafel voor afwisseling in je interieur

Naast vierkante of rechthoekige zwarte bijzettafels vind je bij Eijerkamp ook ovale en ronde bijzettafels in het zwart. Omdat veel meubels in een woonruimte, zoals een kast, bed of vloerkleed al rechte lijnen hebben, zorgt de ronde vorm van een ovale of zwarte, ronde bijzettafel voor een contrast in je woonkamer.

Zwarte bijzettafels voor elke woonstijl en elk budget

Een zwart bijzettafeltje is dus goed te combineren met vrijwel elke woonstijl en is geschikt voor verschillende woonruimtes zoals de woonkamer of slaapkamer. Shop je nieuwe zwarte bijzettafel eenvoudig online en we bezorgen ‘m bij je thuis. Of kom langs in onze woonwinkels in Zutphen & Veenendaal. Hier vind je zwarte bijzettafeltjes voor elke woonstijl en elk budget!

Lees meer