Skip to content

Poefjes & krukjes Bij Eijerkamp

Ontdek de complete collectie poefjes & krukjes in onze winkels in Zutphen & Veenendaal en online. Met interieuradvies van onze experts.

woonaccessoires poefjes-krukjes Eijerkamp
Filteren Filter & Sorteer
Meer filters
Minder filters
Sorteren op: Sorteren op Aanbevolen

Stylingadvies in de winkels

De puntjes op de i met de juiste kleuren, woonaccessoires en verlichting? We helpen je graag. In elke woonstijl & ieder budget!

maak afspraak
Eijerkamp stylingadvies

Persoonlijk interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak
interieuradvies bij Eijerkamp

Poefjes & krukjes

Van comfortabel voetenbankje tot handige poef. Of kies een kruk die kan dienen als bijzettafel. Bij Eijerkamp vind je een uitgebreide collectie handige bijschuivers. Passend bij jouw bank, salontafel en de rest van jouw woonruimte.

Een kruk of poef als functioneel en stijlvol item!

Het gemak van een kruk of poef

Een poef of kruk is de perfecte uitkomst als je een groot gezin hebt of regelmatig bezoek krijgt. Naast dat dit praktische mogelijkheden biedt, geeft een poef of een kruk ook een sfeervolle betekenis in het interieur. Een extra zitplek of ondergrond voor accessoires is zo gecreëerd. Houd je vooral van comfort? Een voetenbankje passend bij jouw fauteuil is wellicht iets voor jou.

Een mix van stijlen

Voor het vinden van het juiste poef of kruk kun je rekening houden met verschillende eisen. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een modern designmeubel? Bij Design on Stock en Rolf Benz kun je terecht voor een grote collectie moderne en kwalitatief goede krukjes en poefjes. Eijerkamp biedt een mix van de meest uiteenlopende stijlen, zodat er altijd een passend poef of kruk voor jou te vinden is.

Inspiratie voor jouw perfecte kruk of poef

Vind je het lastig kiezen uit de ruime collectie van de verschillende merken? In onze winkel staan onze medewerkers altijd voor jou klaar om jou te voorzien van extra informatie en desgewenst advies. Als je liever een afspraak maakt met een personal shopper is dit ook mogelijk. De stylist voorziet jou dan van woonadvies en shopt eventueel de mooiste combinaties bij elkaar met kijk naar jouw wensen. Zowel online als in de winkel willen wij jou graag voorzien van het ideale voetenbankje, poefje of krukje!

Lees meer