• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 8.6 klantwaardering

Poefjes & krukjes

Poefjes & krukjes

Poefjes & krukjes

Van comfortabel voetenbankje tot handige poef. Of kies een kruk die kan dienen als bijzettafel. Bij Eijerkamp vindt u een uitgebreide collectie handige bijschuivers. Passend bij uw bank, salontafel en de rest van uw woonruimte. Lees verder >

Must Living Kruk Cloud
Must Living Kruk Cloud 119,-
Exclusief online
Quickview
Woood Poef XL Sara
Woood Poef XL Sara 129,-
Exclusief online
Quickview
Design on Stock Poef Barrell
Design on Stock Poef Barrell 609,-
15% korting in Amdal
Quickview
Zuiver Kruk Antique
Zuiver Kruk Antique 109,-
20% korting code: ZUIVER20
Quickview
Woood Kruk Nomi
Woood Kruk Nomi 32,95
Exclusief online
Quickview
Woood Kruk Piano
Woood Kruk Piano 79,-
Exclusief online
Quickview
Woood Kruk Dover
Woood Kruk Dover 59,-
Exclusief online
Quickview

Een kruk of poef als functioneel en stijlvol item!

Het gemak van een kruk of poef

Een poef of kruk is de perfecte uitkomst als u een groot gezin heeft of regelmatig bezoek krijgt. Naast dat dit praktische mogelijkheden biedt, geeft een poef of een kruk ook een sfeervolle betekenis in het interieur. Een extra zitplek of ondergrond voor accessoires is zo gecreëerd. Houdt u vooral van comfort? Een voetenbankje passend bij uw fauteuil is wellicht iets voor u.

Een mix van stijlen

Voor het vinden van het juiste poef of kruk kunt u rekening houden met verschillende eisen. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een modern designmeubel? Bij Design on Stock en Rolf Benz kunt u terecht voor een grote collectie moderne en kwalitatief goede krukjes en poefjes. Eijerkamp biedt een mix van de meest uiteenlopende stijlen, zodat er altijd een passend poef of kruk voor u te vinden is.

Inspiratie voor uw perfecte kruk of poef

Vindt u het lastig kiezen uit de ruime collectie van de verschillende merken? In onze winkel staan onze medewerkers altijd voor u klaar om u te voorzien van extra informatie en desgewenst advies.  Als u liever een afspraak maakt met een personal shopper is dit ook mogelijk. De stylist voorziet u dan van woonadvies en shopt eventueel de mooiste combinaties bij elkaar met kijk naar uw wensen. Zowel online als in de winkel willen wij u graag voorzien van het ideale voetenbankje, poefje of krukje!