Skip to content
gratis verzending vanaf € 500
VEILIG WOONWINKELEN! Lees hier hoe wij omgaan met de aangescherpte maatregelen per 15 oktober

Hülsta bij eijerkamp

hülsta 10% korting Neo wandmeubels

geldig t/m 30 december 2020

bekijk nu
Hülsta Eijerkamp
   Item 1 of 0
   Filteren Filter & Sorteer
   Meer filters
   Minder filters
   Sorteren op: Sorteren op Aanbevolen

   Hülsta

   Eijerkamp mag zich officieel tot ‘Hülsta retailer of the Year 2015’ noemen, door een excellente winkelpresentatie en deskundige en gedreven verkoopadviseurs & ontwerpers. De kwalitatieve meubels van de Duitse kastenspecialist Hülsta zijn eindeloos te combineren. Bekijk Hülsta online, of kom naar de winkel en laat u adviseren in het Hülsta designcenter.

   Hülsta; comfort met uitgebreide functionaliteit

   De Duitse kastenspecialist Hülsta staat bekend om haar tijdloze design kasten en bedden met vele toepassingsmogelijkheden. Alle functies en fronten kunt u geheel naar eigen smaak combineren. Bovenop de uitgebreide maatvoering is er bij veel kastsystemen maatwerk mogelijk. Hülsta maakt alles passend. Kortom; praktisch gebruiksgemak met hoogstaand (geluidloos) sluitwerk. En een mooie afwerking met unieke accenten!

   Hülsta retailer of the Year 2015!

   Eijerkamp is door Hülsta bekroond tot Retailer of the Year 2015! De award gaat uit naar de deskundige en gedreven verkoopadviseurs en ontwerpers én de excellente presentatie in onze Hülsta studio's in Veenendaal en Zutphen. Met deze internationale prijs laten we niet alleen de concurrentie uit Nederland achter ons, maar ook meer dan 50 internationale Hülsta dealers!

   Details die er toe doen

   Het Hülsta designcenter bij Eijerkamp Zutphen en Veenendaal is dé plek om de mooie collectie van het uitgebreide meubelprogramma te bekijken. Dankzij de stijlvolle uitstraling en de rustige kleurencombinaties past Hülsta in elk interieur. Kies voor een edele houtsoort als kersen voor een klassieke uitstraling. Of hoogglans wit laqué met chroom voor een moderne look. Met het Hülsta 3d programma tekenen onze adviseurs uw nieuwe kast eenvoudig in uw woonkamer, eetkamer of slaapkamer in. De kleinste aanpassingen worden meteen visueel.

   Duitse gründlichkeit betekent topkwaliteit

   Sinds de oprichting van Hülsta in 1940 lopen de kenmerken duurzaamheid, innovatie, flexibiliteit, functionaliteit en kwaliteit als een rode draad door de collectie. Niet voor niets is de Duitse kastenspecialist wereldwijd de maatstaf voor systeemmeubelen van de allerhoogste kwaliteit. Hülsta gelooft in dessins die van blijvende aard zijn. Zo heeft u jarenlang woonplezier van uw maatwerk kast, bed of boxspring!

   Lees meer

   Rondkijken Bij Eijerkamp

   Item 1 of 10