Skip to content

Hülsta bij eijerkamp

Ontdek de complete Hülsta collectie in onze winkels. Met interieuradvies van de kast experts.

Hülsta Eijerkamp
Filteren Filter & Sorteer
Meer filters
Minder filters
Sorteren op: Sorteren op Aanbevolen

Hülsta

Eijerkamp mag zich officieel tot ‘Hülsta retailer of the Year 2015’ noemen dankzij een excellente winkelpresentatie en deskundige en gedreven verkoopadviseurs & ontwerpers. De kwalitatieve meubels van de Duitse kastenspecialist Hülsta zijn eindeloos te combineren. Bekijk Hülsta online, of kom naar de winkel en laat je adviseren in het Hülsta designcenter.

Hülsta: comfort met uitgebreide functionaliteit

De Duitse kastenspecialist Hülsta staat bekend om haar tijdloze design kasten en bedden met vele toepassingsmogelijkheden. Alle functies en fronten combineer je geheel naar eigen smaak . Bovenop de uitgebreide maatvoering is bij veel kastsystemen maatwerk mogelijk. Hülsta maakt alles passend. Kortom: praktisch gebruiksgemak met hoogstaand (geluidloos) sluitwerk. En een mooie afwerking met unieke accenten!

Hülsta retailer of the Year 2015!

Eijerkamp is door Hülsta bekroond tot Retailer of the Year 2015! De award gaat uit naar de deskundige en gedreven verkoopadviseurs en ontwerpers én de excellente presentatie in onze Hülsta studio's in Veenendaal en Zutphen. Met deze internationale prijs laten we niet alleen de concurrentie uit Nederland achter ons, maar ook meer dan 50 internationale Hülsta dealers!

Details die er toe doen

Het Hülsta designcenter bij Eijerkamp Zutphen en Veenendaal is dé plek om de mooie collectie van het uitgebreide meubelprogramma te bekijken. Dankzij de stijlvolle uitstraling en de rustige kleurencombinaties past Hülsta in elk interieur. Kies voor een edele houtsoort als kersen voor een klassieke uitstraling. Of hoogglans wit laqué met chroom voor een moderne look. Met het Hülsta 3D-programma tekenen onze adviseurs jouw nieuwe kast eenvoudig in je woonkamer, eetkamer of slaapkamer in. De kleinste aanpassingen worden meteen visueel.

Duitse gründlichkeit betekent topkwaliteit

Sinds de oprichting van Hülsta in 1940 lopen de kenmerken duurzaamheid, innovatie, flexibiliteit, functionaliteit en kwaliteit als een rode draad door de collectie. Niet voor niets is de Duitse kastenspecialist wereldwijd de maatstaf voor systeemmeubelen van de allerhoogste kwaliteit. Hülsta gelooft in dessins die van blijvende aard zijn. Zo heb je jarenlang woonplezier van jouw maatwerk kast, bed of boxspring!

Lees meer