Skip to content

Buffetkasten in elke woonstijl & ieder budget

Ontdek alle buffetkasten in onze winkels. Met interieuradvies van onze experts.

Buffetkasten Eijerkamp
Filteren Filter & Sorteer
Meer filters
Minder filters
Sorteren op: Sorteren op Aanbevolen

Opbergoplossing Voor ieder thuis

Onze interieuradviseurs helpen je met een opbergoplossing die past bij jouw woonwensen!

maak afspraak

Buffetkasten

Een buffetkast past perfect in een landelijke en romantische woonstijl, maar bij Eijerkamp vind je ook kasten voor een stoer interieur! Stijlvol om te pronken met jouw servies en glazen, of stijl af met de mooiste decoratie. Door de diversiteit aan kleuren, materialen en afmetingen geschikt voor ieders woonwens. Laat je adviseren voor jouw nieuwe buffetkast!

Buffetkast voor stijlvol opbergen

Een buffetkast wordt ook wel een winkelkast genoemd en bestaat uit een glazen kast met planken gecombineerd met een onderkast voorzien van deuren of lades. Van oudsher wordt deze kast gebruikt voor het opbergen en tentoonstellen van servies, borden en glazen. Maar tegenwoordig mag een buffetkast ook gebruikt worden voor woonaccessoires, zoals vazen en fotolijsten, die gezien mogen worden! Bij Eijerkamp vindt u zowel een witte landelijke buffetkast als stoere kasten, in diverse afmetingen, materialen en kleuren.

Perfect voor vele woonstijlen

Of u nu de voorkeur heeft voor een witte buffetkast of een zwarte kast, u kunt alle kanten op. Stijlvolle opbergruimte in de eetkamer bij de eettafel, maar ook als eyecatcher in de woonkamer of zelfs in de hal! Van een 2-deurs buffetkast tot een 3-deurs buffetkast, met verschillende handgrepen, kastindelingen en van diverse houtsoorten zoals noten- of eikenhout. Daarnaast kunt u vele kasten geheel samenstellen naar uw persoonlijke wensen.

Buffetkast kopen?

Een buffetkast gevonden die perfect voldoet aan uw persoonlijke woonwensen en de woonruimte? Bestel deze eenvoudig online of vraag een offerte aan. Al onze buffetkasten worden gratis bij u thuis bezorgd! Toch liever de voorkeur voor een wandkast zonder glazen deuren of komt u er nog niet helemaal uit? Bezoek dan een van onze winkels en laat u deskundig adviseren voor de meeste ideale buffetkast voor uw interieur!

Lees meer