gratis verzending vanaf € 500
Eijerkamp Collectie Prado Buffetkast
Eijerkamp Collectie Prado Buffetkast
Vanaf 2009.-
Vergroten
  • Eijerkamp Collectie Prado Buffetkast
1/7
Item 1 of 7

Eijerkamp Collectie Prado Buffetkast

Vanaf 2009.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: Neem contact op voor de actuele levertijd

Eijerkamp vertelt over Eijerkamp Collectie Prado Buffetkast

Glaskast Prado uit de Eijerkamp Collectie is een royale, strak vormgegeven kast vervaardigd uit eiken en is voorzien van twee gesloten eiken deuren en twee glasdeuren die metaal zijn afgewerkt. Achter de glasdeuren is een versprongen indeling aan vakken te zien. Door deze verschillende formaten aan vakken zorg je ervoor dat je al je servies en accessoires kunt opbergen.

De kast is voorzien van een industrieel accent, dit zorgt ervoor dat de kast een stoere twist krijgt en in diverse woonstijlen goed tot zijn recht komt. Naast getoond model is Glaskast Prado verkrijgbaar in diverse afmetingen en uitvoeringen.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1613768
Breedte 67 cm
Hoogte 230 cm
Diepte 40 cm
Materiaal Hout
Kleur naturel
Merk Eijerkamp Collectie
Woonstijl  Landelijk
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Bij besteding vanaf € 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot € 500,- berekenen we € 29,95. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice. Zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. Lees meer