Skip to content
Eijerkamp Collectie Prado Buffetkast
Eijerkamp Collectie Prado Buffetkast
Vanaf 2219.-
Vergroten
  • Eijerkamp Collectie Prado Buffetkast
1/7
Item 1 of 7

Eijerkamp Collectie Prado Buffetkast

Vanaf 2219.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Eijerkamp Collectie Prado Buffetkast

Glaskast Prado uit de Eijerkamp Collectie is een royale, strak vormgegeven kast vervaardigd uit eiken en is voorzien van twee gesloten eiken deuren en twee glasdeuren die metaal zijn afgewerkt. Achter de glasdeuren is een versprongen indeling aan vakken te zien. Door deze verschillende formaten aan vakken zorg je ervoor dat je al je servies en accessoires kunt opbergen.

De kast is voorzien van een industrieel accent, dit zorgt ervoor dat de kast een stoere twist krijgt en in diverse woonstijlen goed tot zijn recht komt. Naast getoond model is Glaskast Prado verkrijgbaar in diverse afmetingen en uitvoeringen.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1613768
Breedte 67 cm
Hoogte 230 cm
Diepte 40 cm
Materiaal Hout
Kleur naturel
Merk Eijerkamp Collectie
Woonstijl  Landelijk
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer