Skip to content
Eijerkamp Collectie Prado Tv-meubel
Eijerkamp Collectie Prado Tv-meubel
Vanaf 1699.-
Vergroten
  • Eijerkamp Collectie Prado Tv-meubel
1/6
Item 1 of 6

Eijerkamp Collectie Prado Tv-meubel

Vanaf 1699.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Eijerkamp Collectie Prado Tv-meubel

Prado tv-meubel uit de collectie van Eijerkamp wordt gekenmerkt door het ranke en minimalistische uiterlijk en past hierdoor in vrijwel ieder interieur. Prado heeft twee deuren, een lade en een klep wat zorgt voor voldoende opbergruimte. Het tv-meubel is vervaardigd uit eikenhout en wordt gedragen op een smal onderstel, waardoor het lijkt alsof het tv-meubel zweeft. 

Shop Prado tv-meubel uit de collectie van Eijerkamp online of kom langs in onze woonwinkels in Zutphen & Veenendaal.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1620401
Breedte 190 cm
Hoogte 43 cm
Diepte 40 cm
Materiaal Eikenhout
Kleur Naturel
Merk Eijerkamp Collectie
Woonstijl Design
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer