Skip to content
Eijerkamp Collectie Bright TV-meubel
Eijerkamp Collectie Bright TV-meubel
Vanaf 1479.-
Vergroten
  • Eijerkamp Collectie Bright TV-meubel
1/4
Item 1 of 4

Eijerkamp Collectie Bright TV-meubel

Vanaf 1479.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Eijerkamp Collectie Bright TV-meubel

Stoer en robuust: ontdek tv-dressoir Bright uit de Eijerkamp Collectie. Dit stijlvolle tv-meubel is vervaardigd uit hoogwaardig hout en voorzien van een drietal lades om apparatuur, kabels en andere spullen eenvoudig uit het zicht op te bergen. Bright is zowel staand op de grond toepasbaar als aan de muur te bevestigen.

Naast getoonde uitvoering in zwart is tv-dressoir Bright uit de Eijerkamp Collectie leverbaar in diverse andere kleurafwerkingen. Tevens is het meubel verkrijgbaar in tal van verschillende afmetingen. Ontdek de mogelijkheden en laat je adviseren in onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1635652
Breedte 165 cm
Hoogte 45 cm
Diepte 40 cm
Materiaal Hout
Kleur Naturel
Merk Eijerkamp Collectie
Woonstijl Modern
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer